Bursa stranierilor: Dan Petrescu se apropie de îndeplinirea obiectivului!

Misiunea imposibilă a lui Dan Petrescu poate deveni realitate. Antrenorul român are 3 victorii în ultimele 4 meciuri din China și a ajuns la 4 puncte de locul care îi asigură un nou sezon în prima ligă!

Cu 9 puncte în 4 etape, Dan Petrescu poate evita retrogradarea

Petrescu are tot mai puține motive să revină în Liga 1 Betano, mai ales după ce s-a apropiat la 4 puncte de supraviețuire. Guizhou Zhicheng a câștigat ultimele 3 meciuri jucate acasă, și, de la venirea antrenorului român, are 4 succese, 1 egal și o înfrângere la Guizhou. În cele 4 runde rămase, formația lui Dan Petrescu va mai juca de 3 ori acasă. Primul meci, duminică, va fi împotriva locului 2, Guangzhou Evergrande, unde antrenor e Fabio Cannavaro. Poate Petrescu să câștige și să influențeze lupta la titlu în China?

Pușcaș a spart gheața la Palermo!

Golgheterul României U21 a marcat primul gol pentru Palermo, în al cincilea meci pentru sicilieni. Pușcaș a intrat pe teren în minutul 82 și, după doar 3 minute, a punctat decisiv în Lecce – Palermo 1-2. După această victorie, Palermo a urcat pe 3 în Serie B, cu un meci mai puțin față de primele două clasate.

Colegul lui Pușcaș de la naționala de tineret, Ionuț Radu, a fost titular și el. Portarul a jucat tot meciul Juventus – Genoa 1-1, și, deși a greșit la golul lui Cristiano Ronaldo, s-a revanșat prin câteva intervenții bune. Genoa devine prima echipă care nu pierde cu Juventus în acest sezon, abia în etapa a noua! Ștefan Radu, de la Lazio, s-a apropiat acum la 7 puncte de primul loc. Lazio a câștigat cu 2-0 la Parma, cu fundașul român integralist. Toate meciurile din Serie A au streaming live pe Betano!

Keșeru contribuie la ambele goluri ale lui Ludogoreț în derby-ul cu Levski

Ludogoreț urcă pe primul loc în Bulgaria, după ce a câștigat cu 2-1 derby-ul cu Levski. Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, contribuind decisiv la ambele goluri. În minutul 34, l-a găsit pe Natanael într-o poziție excelentă la marginea careului, iar șutul respins al acestuia a fost reluat în poartă de Lukoki. Apoi, în prelungirile reprizei, pe contraatac, a pasat decisiv către Wanderson. Keșeru a fost schimbat în minutul 66, iar Moți a fost integralist. La oaspeți, Sergiu Buș nu a fost inclus în lot. Duminică, Ludogoreț va juca la Septemvri Sofia, echipă la care românul Alexandru Benga este titular!

Răzvan Lucescu ia avans: PAOK, la 6 puncte în fața marilor rivale!

Weekend perfect pentru Răvan Lucescu! PAOK a câștigat derby-ul orașului Salonic, pe terenul lui Aris, deși a fost condusă din minutul 2 și, la 1-1, adversarii au ratat un penalty. Mai mult, Olympiacos a pierdut la OFI Creta, iar distanța dintre ele a crescut la 6 puncte. PAOK, cu 7 victorii din 7 meciuri și o penalizare de 2 puncte, e la egalitate cu Atromitos pe primul loc. Marile echipe din Atena – Panathinaikos, AEK și Olympiacos sunt la 6 puncte distanță. Urmează un alt derby pentru Lucescu: luni, PAOK o întâlnește pe Panathinaikos!

Antal înscrie golul 20; Tătărușanu câștigă cu Toulouse; Băluță rămâne lider

În Lituania, Liviu Antal a reușit încă o dublă pentru Zalgiris, în egalul cu Trakai (2-2). Românul are 20 d goluri în acest campionat și va începe playoff-ul de pe locul 2, după Suduva.

Tătărușanu a câștigat abia al doilea meci din acest sezon, 4-0 cu Toulouse, și a urcat pe locul 18 cu Nantes. Pantilimon, în schimb, e la a doua înfrângere: 1-2 cu Norwich, iar Nottingham Forest a coborât de pe locurile de play-off.

Alex Băluță a jucat 72 minute în Slovan Liberec – Slavia 0-1, victorie cu care rămâne lider în Cehia. Sparta e tot pe 3, și a câștigat cu 4-1 meciul cu Mlada Boleslav, în care toți 4 stranieri au fost titulari!

În Turcia, toți românii au avut meciuri cu echipele mari din Istanbul. Silviu Lung și Săpunaru, titulari în Bașakșehir – Kayserispor 1-0, au doar 2 puncte în ultimele 6 etape. Gabriel Torje a intrat în minutul 68 iar Papp a fost rezervă în Sivasspor – Fenerbahce 0-0. Galatasaray – Bursaspor s-a terminat 1-1, iar la oaspeți, Bogdan Stancu a jucat ultimele 7 minute iar Iasmin Latovlevici nu a făcut parte din lot.

 

Leave a Reply