Betano Avantaj pentru cei care au pariat pe victoria FCSB cu Petrolul

Încă o dată scorul de 2-0 s-a dovedit a fi extrem de periculos pentru echipa aflată în avantaj, dar pe Betano cei care au mizat pe victoria echipei FCSB în deplasarea de la Ploiești au primit biletele câștigătoare grație promoției Betano Avantaj.

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau egalează in extremis la ultima fază, cum s-a întâmplat la meciul Petrolul Ploiești – FCSB din etapa a 14-a în campionatul României.

FCSB, liderul la zi în clasament, a controlat autoritar meciul mai bine de o repriză, ajungând la 2-0 pe tabelă în minutul 50.

Damian Djokovic a deschis rapid scorul în secunda 90 cu un șut din interiorul careului după o pasă primită de la adversar, pentru ca Alexandru Băluță să dubleze avantajul roș-albaștrilor pe arena ”Ilie Oană” la cinci minute după pauză.

De relaxarea apărută în jocul celor de la FCSB, dar și de erorilor comise de elevii lui Elias Charalmbous pe faza defensivă au profitat ploieștenii.

Împinși de la spate de un public extrem de energic și pătimaș, ”găzarii” au marcat de două ori salvând in extremis remiza când prea puțini se mai așteptau la o astfel de revenire.

Jair a fost omul meciului pentru Petrolul, după ce a transformat în gol o lovitură liberă pe care tot el o obținuse, iar în minutul 90+4 a scos penalty-ul din care Gheorghe Grozav a restabilit egalitate (2-2).

Un rezultat care lasă FCSB fără victorie în ultimele două etape și runda viitoare, ultima a turului în sezonul regular, pe Arena Națională va veni Rapid pentru un derby bucureștean de tradiție.

Petrolul confirmă forma bună din ultima perioadă și ajunge la șase meciuri fără înfrângere în campionat, echipa lui Florin Pârvu fiind în continuare de luat în calcul la o poziționare în primele șase din Liga 1.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul! Practic nu te mai interesează rezultatul final.