Beşiktaş are 5 victorii la rând acasă cu Göztepe

Beşiktaş JK şi Göztepe SK vor juca joi, 23 decembrie 2021, de la ora 19:00, în etapa a 18-a din Süper Lig, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Vodafone Park” din İstanbul şi va fi arbitrată de Ümit Öztürk.

 

Betano: 1.57 pentru o victorie Beşiktaş JK, 4.10 egal, 5.30 pentru un succes Göztepe SK

 

 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

Beşiktaş a terminat la egalitate, scor 2-2, în derby-ul cu Fenerbahçe, care a avut loc pe stadionul “Şükrü Saracoğlu” (Mesut Özil 14 penalty, Mergim Berisha 30 – Josef de Souza 25, 59). Echipa antrenată de interimarul Önder Karaveli a avut o prestaţie foarte bună, în special în repriza a doua şi în prelungiri ar fi putut da lovitura prin Valentin Rosier, care a şutat în bară. Această remiză nu i-a ajutat prea mult pe “Kara Kartallar”, care după 17 etape disputate sunt pe un modest loc 8, cu 25 puncte, la 20 puncte de liderul Trabzonspor. BJK nu mai are cum să recupereze o astfel de diferenţă de puncte, însă este la 8 puncte de ocupanta locului 2, pe care este clasată Konyaspor. “Siyah Beyazlılar” au ca obiectiv să termine sezonul pe poziţia a 2-a şi să se califice în preliminariile Ligii Campionilor.

 

Göztepe Spor Kulübü

Göztepe are 2 înfrângeri consecutive în campionatul Turciei, 1-3 în deplasare cu Rizespor şi 0-1 acasă cu Fatih Karagümrük. Echipa antrenată de sârbul Nestor El Maestro a bătut-o în ultimele 8 etape doar pe FK Gaziantep, acasă, cu scorul de 2-1. În acest sezon “Göz Göz” are ca obiectiv să se menţină în Süper Lig, astfel că ar fi foarte important să nu piardă la İstanbul, pentru că ocupă poziţia a 19-a în clasament, cu 14 puncte. Gruparea din İzmir este pe un loc retrogradabil, la 4 puncte de locul 16 salvator pe care se află concitadina Altay SK. În sezonul precedent Göztepe a pierdut cu 2-1 la İstanbul cu Beşiktaş şi cu 2-1 în retur la İzmir. În ultimele 5 meciuri jucate pe stadionul “Vodafone Park”, Göztepe a suferit tot atâtea înfrângeri. Göztepe a câştigat ultima dată pe terenul lui BJK cu 2-1 pe 27 aprilie 2002. 

 

Beşiktaş JK – Göztepe SK echipele probabile

Beşiktaş JK: Ersin Destanoğlu – Rosier, Serdar Saatçı, Vida, Rıdvan Yılmaz – Josef de Souza – Ghezzal, Pjanić, Can Bozdoğan, Larin – Batshuayi

Göztepe SK: İrfan Can Eğribayat – Atakan Çankaya, Atakan Çankaya, Atınç Nukan – Murat Paluli, Tijanić, Nwobodo, Aydoğdu, Berkan Emir – Jahović, Halil Akbunar

 

Pronostic Beşiktaş JK – Göztepe SK

Beşiktaş JK – Göztepe SK 1 & peste 1,5 goluri, la o cotă de 1.80 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.38, Michy Batshuayi va marca oricând 1 gol.