Activează modul Betano la ultimele două meciuri din etapei a 19-a și joacă cele mai bune cote pe același bilet, cu Bet Builder!

O rundă a 19-a care programează luni, 11 decembrie, partidele FCU Craiova 1948 – FC Botoșani (17:00) și Dinamo – Universitatea Cluj (20:45). Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 11 decembrie, am ales meciurile ultimele două meciuri ale etapei a 19-a din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci sau din mai multe meciuri sunt în același loc.

FCU Craiova 1948 – FC Botoșani (17:00)

Rezultat final – FCU Craiova 1948 (cota 1.80)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.78)

Un meci între două echipe din subsolul clasamentului. FCU Craiova 1948 ocupă locul 14, în timp ce FC Botoșani este lanterna roșie a campionatului, fără nicio victorie în actualul sezon. Oltenii au moralul ridicat după victoria cu FCSB din Cupa României Betano prin care au obținut calificarea în sferturile de finală. La ultimul meci de campionat pe teren propriu echipa din Bănie a învins Sepsi (2-1). FC Botoșani a primit nu mai puțin de 14 goluri în ultimele cinci deplasări din campionat. În ultimele 11 meciuri disputate de FCU Craiova 1948 a fost marcat cel puțin un gol în prima repriză. Precedentele patru dueluri directe au fost de sub 2.5 goluri pe meci. FCU Craiova 1948 s-a impus pe teren propriu în fața Botoșaniului la ultimele două confruntări, de fiecare dată la diferență de un gol.

Dinamo – Universitatea Cluj (20:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.87)
Șansă dublă – X2 (cota 1.35)
Următorul gol – Universitatea Cluj (cota 1.88)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

Dinamo are 12 meciuri fără victorie în campionat și a pierdut la limită în ultimele patru etape. Universitatea Cluj a ajuns pe loc de playoff și traversează cea mai bună perioadă din sezon, având o serie de trei victorii la rând în toate competițiile. ”U” este neînvinsă în ultimele patru meciuri disputate. În tur, pe Cluj Arena, cele două echipe au remizat (1-1). Dinamo are de luat o revanșă în fața celor de la Universitatea Cluj, echipă în fața căreia ”câinii” au pierdut barajul de rămânere în Liga 1, în 2022. Dinamo a încasat primul gol din meci în ultimele patru partide susținute.

Cota 24

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile FCU Craiova 1948 – FC Botoșani și Dinamo – Universitatea Cluj din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 27.44, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.372,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Dinamo – Universitatea Cluj și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.