polonia euro 2016

Prima optime, Elveția – Polonia


Elveția și Polonia deschide optimile de finală ale EURO 2016. Nu este un meci între mari echipe, dar este unul de interes, pentru că învingătoarea ar putea întâlni în sferturile de finală echipa Portugaliei.

Polonia a fost una dintre echipele privite ca o posibilă revelație înainte de EURO 2016, mai ales din cauza traseului foarte bun din preliminarii. Și nu a dezamăgit deloc. Un egal cu Germania, și alături de nemți singurii care nu au primit gol în grupe, polonezii sunt o forță. O forță tăcută, dar o forță.

Polonia joacă solid și punct. Mai trebuie amintit că doar în anii 1996 și 1980 au mai fost echipe la un european care nu au primit gol în grupe, acestea fiind Germania și respectiv Italia, așa cum am scris în articolul dedicat recordurilor de la EURO 2016. Iar acum și Polonia. Polonezii au cota de 1,55 să nu primească gol în acest meci.

De cealaltă parte, Elveția nu a arătat un joc strălucit în grupe, iar faptul că a fost singura echipă căreia până și România a reușit să îi ia un punct poate spune multe.

Cote pariuri sportive (Betano.com)
Meciul Elveția – Polonia  beneficiază de MARJĂ 0%, pentru 1-X-2 partida având cote de 3,45 – 2,96 – 2,67.

Învingătoarea din acest meci va întâlni fie Portugalia, fie Croația, două echipe care joacă și ele în optimi sâmbătă.

Echipe probabile

Elveția: Sommer; Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodríguez; Behrami, Xhaka, Džemaili; Shaqiri, Embolo, Mehmedi.
Vor lipsi  în sferturi dacă primesc cartonaș galben: Behrami, Embolo, Schär, Xhaka

Polonia: Fabiański; Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk; Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Grosicki; Milik, Lewandowski.
Vor lipsi  în sferturi dacă primesc cartonaș galben: Grosicki, Mączyński, Peszko, Piszczek

Leave a Reply