Germania și Polonia se luptă pentru calificare în Grupa C


Marți, de la ora 19:00, se joacă ultimele două partide din Grupa C a EURO 2016. Germania nu este sigură că va avansa și va trebui să lupte pentru cel puțin un egal.

Grupa C programează meciurile Irlanda de Nord – Germania și Ucraina – Polonia. Nemții sunt liderii grupei pe moment, cu 4 puncte, la egalitate cu Polonia, dar cu golaveraj superior. Pe locul al treilea se află Irlanda de Nord cu 3 puncte, iar Ucraina este ultima cu 0.

Pentru a fi sigură de calificare, Germania are nevoie de minim un egal cu nord-irlandezii. Dacă vor pierde, iar Polonia încheie cu minim egal contra Ucrainei, elevii lui Joachim Low (foto sus, The Guardian)  vor termina pe locul al treilea și vor tremura pentru accederea în optimi. Nemții nu vor avea un joc simplu cu Irlanda de Nord, echipa care în meciul anterior a învins total neașteptat Ucraina.

Germania și Polonia sunt cele mai puternice echipe din grupă și vor lupta pentru victorie, în mod cert, pentru a termina  pe primele două locuri, cele pe care se află și la acest moment.

Marjă 0% pentru Ucraina – Polonia

Meciul Poloniei, mare favorită cu Ucraina, beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com. Acest lucru înseamnă că pentru variantele de pariere 1X2, pe Betano.com veți găsi probabil cele mai bune cote de pe piață la acest meci. Detalii despre Marja 0% găsiți mai jos.

Chiar dacă este mare favorită, Polonia beneficiază pe Betano.com de o cotă de peste 2 la victorie cu Ucraina. Un egal a primit cota de peste 3,30 – toate fiind cu Marjă 0%.

Ucraina a fost la EURO 2016 o echipă cu un joc sub așteptări. Înainte de turneul din Franța, bătuse Albania, România și chiar pe Țara Galilor. Dacă va continua traseul descendent, Ucraina va fi o victimă sigură cu solida echipă poloneză de la care s-a așteptat și s-a și obținut un joc de calitate înaltă.

Ce sunt evenimentele cu Marjă 0% de pe Betano.com

Dacă folosești serviciile Betano.com pentru pariuri sportive, ai observat că unele meciuri, fie ele de fotbal, tenis sau alte sporturi, au uneori  lângă ele o iconiță pe care scrie “0% marjă”. În rândurile care urmează vom explica pe scurt ce înseamnă Marja 0% și care sunt avantajele ei pentru un parior.

Marja 0% elimină profitul casei de pariuri și oferă cele mai mari cote posibile către parior. De reținut că Marja 0% a Betano.com se aplică doar piețelor (variantelor de pariere) 1X2 și doar pe unele meciuri selecționate de noi zilnic.

Pentru a înțelege cât de mult se pot mări cotele în cazul unei Marje 0%, putem lua niște cote competitive pe partida Steaua – Dinamo. Acestea ar fi Steaua: 2,62 – egal: 2.87 – Dinamo: 2.62. Cu Marja 0% de pe Betano,com cotele devin Steaua: 3.00 – Egal: 3.00 – Dinamo: 3.00.

Cu alte cuvinte, toate cotele pe opțiunile 1×2 se măresc.

Leave a Reply