Concediul în locul potrivit te duce la EURO

AMR 3 zile până  începutul celei de-a 15-a ediții a Campionatului European de Fotbal. Fiecare ediție aduce multe legende urbane, mituri, dar și povești adevărate care scriu istoria fotbalului în egală măsură ca și meciurile în sine…De-a lungul timpului am citit fel și fel de relatări de la EURO, uneori romantice, alteori bizare, dar unele dintre ele chiar sună a poveste hollywoodiană ce-ar putea cu ușurință să-și găsească loc în orice bestseller internațional. O astfel de poveste ne-a fost oferită de naționala Rusiei după meciul amical disputat duminică la Monaco în compania Serbiei (scor: 1-1). În remiza cu sârbii, „sbornaya” a rămas fără un alt atu important pentru EURO, mijlocașul Igor Denisov accidentându-se la începutul celei de-a doua reprize, așa că antrenorul Leonid Slutsky a trebuit să găsească soluţii noi. În locul lui Denisov a fost convocat Artur Yusupov de la noua echipă a lui Mircea Lucescu, Zenit St. Petersburg.

În aceste condiții mai ies rușii din Grupa B? Vezi aici toate pariurile grupei

Motivul incredibil al convocării: vacanță în Franța! Nu avea nici ghete de fotbal la el.

Yusupov are 26 de ani și are două meciuri jucate în tricoul naționalei Rusiei, ambele în amicale. Nici cariera lui internațională și nici evoluțiile de la echipa de club nu l-au recomandat pentru EURO 2016, ci…locul ales de fotbalist pentru a-și face concediul. Yusupov era în vacanță pe Coasta de Azur de două săptămâni și s-a nimerit să fie cazat tocmai la hotelul unde a stat și selecționata rusă în ziua meciului cu Serbia. La prima ședință de antrenament a rușilor care a avut loc la Paris, Yusupov a fost nevoit să împrumute o pereche de ghete de fotbal, pentru că bagajul său de vacanță nu conținea așa ceva. Având în vedere problemele de sănătate ale fotbaliștilor din naționala României, jucătorii neconvocați de Iordănescu își pot face rapid o rezervare la hotelurile din capitala Franței sau prin împrejurimi, cine știe de unde sare iepurele? 🙂

Rusia nu e în Top 10 favorite la EURO 2016

Rusia face parte din Grupa B de la Euro 2016, alături de Anglia, Slovacia și Țara Galilor și va debuta la EURO 2016 în fața Angliei sâmbătă seară de la ora 22:00. Echipa lui Leonid Slutsky este cotată cu șansa a 12-a pentru câștigarea trofeului suprem european.

Aici găsești toate pariurile speciale pe naționala Rusiei la EURO 2016.

Susa foto: theguardian.com

Leave a Reply