Mai sunt câteva zile până la 5K BETANO Night Run. Andreea Raicu: „Ne vedem la start”

BETANO.com, operator european de pariuri sportive și cazinou online, face ultimele pregătiri pentru lansarea evenimentului verii de pe străzile din București, dedicat tuturor iubitorilor alergării de plăcere.

Capitala României va găzdui prima ediție a unei curse de alergare de seară pe distanța de 5 kilometri, numită 5K BETANO Night Run, vineri 8 iunie 2018, de la ora 20:30. Traseul include porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat – Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan – și porțiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H, acolo unde distracția va continua pentru toți participanții cu o petrecere, la finalul cursei.

Andreea Raicu ia startul

Pe 4 iunie 2018 a avut loc conferința de presă ce a precedat evenimentul de alergare. Au luat cuvântul reprezentații BETANO și Bucharest RUNNING CLUB (co-organizator), precum și ambasadorul evenimentului, Andreea Raicu.

Vedeta de televiziune, Andreea Raicu, va participa la 5K BETANO Night Run. Ea va lua startul alături de toată lumea și îi îndeamnă pe toți cei ce iubesc alerarea să vină și să alerge pe stradă în seara zilei de 8 iunie.

„Ne vedem la start. Alerg de două ori pe săptămână pentru că așa adun o energie bună și mă mențin în formă. Cursa 5K BETANO Night Run are loc pe o distanță scurtă, care nu presupune un efort mare, este o ocazie să ies și să mă simt bine, ceea ce ar trebui să facă toată lumea”, a spus Andreea.

Înscrie-te și tu, aici!

 

Ce primesc alergătorii

Aproximativ 3.000 de oameni sunt așteptați vineri, 8 iunie, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 18:45, pentru a începe pregătirile pentru alergarea de 5 kilometri pe timp de seară.

Serviciile incluse în pachetul de înscriere pentru cursa individuală 5k sunt următoarele:

– Număr de concurs

– Închirierea cipului

– Standurile de revigorare;

– Medaliile

– Tricou oficial

– Asistență medicală

– Lanternă frontală

– Certificate de participare (doar pentru participanții care termină cursa)

 

Numărul de concurs, cipul, tricoul de alergare și lanterna frontală vor fi înmânate tuturor concurenților într-un săculeț de calitate, din pânză, imprimat cu sigla competiției.

 

Când se pot ridica kiturile

Kiturile se pot ridica după următorul program, de la Berăria H din Parcul Herăstrău:

Joi, 7 iunie 2018, orele 12.00 – 22.00

Vineri, 8 iunie 2018, orele 12.00 – 19.30

 

Încă se mai pot face înscrieri

Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să participe la competiție, sunt așteptați în zona special amenajată din fața Berăriei H pentru a ocupa ultimele locuri libere, de luni până joi (4-7 iunie), între orele 12:00-22:00, și vineri între orele 12:00  si 18:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri.

Programul de înscrieri este următorul:

– Luni- Joi, 4-7 iunie 2018, orele 12.00 – 22.00

Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală și 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.

 

Surprize din partea sponsorilor

Partener al 5K Betano Night Run, World Class România va oferi participanților un program de încălzire pentru alergare, în Parcul Herăstrău, ce constă într-o sesiune de fitness susținută de cei mai cunoscuți profesioniști în domeniu.

Astfel, sesiunea de warm-up se va desfașura la ora 19.45 pe platforma parcării Berăriei H, timp de 15 minute, urmând ca încălzirea să fie continuată în drum spre startul cursei, alături de antrenorii World Class România.

5K BETANO Night Run este susținut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriție, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.

Pe toată durata desfășurării cursei, vor fi amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii să fie încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor.

 

Premii

În cadrul competiției vor fi oferite primilor 3 clasați premii constând în bani, produse și servicii, atât pentru cursa individuală, cât și pentru echipe. De asemenea, alte premii și surprize îi așteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, care se vor bucura de o cursă de alergare atipică, ce are ca scop buna dispoziție. La finalul cursei, participanții sunt invitați să rămână în parcarea Berăriei H, pentru o petrecere specială și multe surprize.

 

Vrei să afli mai multe?

Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run și program sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/.

 

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *