Cazinoul Live Betano

Cashback Blackjack – un nou joc marca Playtech, acum în oferta Exclusivă Betano

Playtech a lansat recent un nou joc strălucitor de Blackjack online numit Cashback Blackjack. Acest nou tip de joc îți permite să accepți sau să respingi ofertele pentru mâinile tale la Blackjack, pe baza puterii fiecărei mâini și, de asemenea, pe baza a ceea ce arată dealerul, care aduce un element super tactic nou unui joc de cărți clasic.

Această nouă caracteristică este unică pentru Cashback Blackjack de la Playtech și evident că jucătorii adoră provocările. Mai mult, numărul de jucători de la masa live Betano Cashback Blackjack este nelimitat așa că îl poți încerca oricând. La Betano ești mereu primul care află noutățile, deci grăbește-te să te bucuri în exclusivitate de fascinantul joc de Blackjack.

Ce înseamnă Cashback?

Jocul exclusiv de la Betano online, Cashback Blackjack, îți dă ocazia să câștigi, chiar și când ai o mână proastă. Da, ai înțeles bine! Poți primi banii mizați înapoi pentru orice mână activă în timpul unei runde de blackjack.

În acest mod opțiunea Cashback e o șansă nesperată în jocul de Blackjack, iar tu trebuie să alegi dacă e mai bine să riști sau mai degrabă să recuperezi o parte din ceea ce ai mizat.

Acest joc de la Playtech te atrage prin combinația de strategie de joc și șansa care poate fi de partea ta. Dacă te tentează să îți folosești ingeniozitatea și te simți inspirat de noroc, atunci Cashback Blackjack e jocul potrivit pentru tine!

Ce reguli trebuie să știi când joci Cashback Blackjack?

Regulile sunt jocului de blackjack sunt simple și binecunoscute jucătorilor. Cashback Blackjack are în plus trei side-bets și opțiunea de cashback. Ai posibilitatea să optezi pentru: Buster, Lucky Lucky, Top 3, poți alege si pariuri de tip side-bet : Pereche Jucător, Pereche Dealer și 21+3!

În funcție de intuiția ta și de dinamica mesei, o mână la blackjack poate fi una inspirată sau o mișcare care aduce pierderi. Indiferent de situație, opțiunea de a primi ramburs în timpul unei mâini este un element suplimentar de atractivitate al acestui joc.

Cum procedezi în cazul pariurilor laterale?

  • Pereche Jucător/Dealer: acest tip de pariu lateral este declarat câștigător atunci când primele două cărți ale jucătorului sau dealerului sunt grupate în pereche perfectă, colorată sau o pereche roșu-negru;
  • Pariul 21+3: acest gen de pariu lateral este unul câștigător atunci când primele două cărți ale jucătorului și prima carte a dealerului sunt grupate pe culoare, chintă, chintă de culoare, trei bucăți de același fel.

Riscul și combinația de noroc și strategie fac din acest joc de la Playtech unul din cele mai interesante jocuri de masă pe care trebuie neapărat să îl încerci și tu. Îl găsești disponibil în secțiunea Cazinou Live sub denumirea Betano Cashback Blackjack.