Marea Păcăneală - Rotiri Gratuite la Gonzo's Quest!

Marea Păcăneală începe acum pe Betano: Sună-ți prietenii și hai la atracția verii!

Vara lui 2019 se anunță incendiară, iar Betano s-a pregătit pentru tot ce e mai bun! Și ți-a pregătit Marea Păcăneală, cea mai lungă și frumoasă excursie în lumea sloturilor video. Începem distracția pe 10 iunie și timp de o lună te așteptăm în cazinou, în cazinou live și în Vegas cu oferte zilnice la peste 250 de sloturi video.

Știm, drumul spre birou și jobul au fost destul de solicitante în prima parte a anului. Ai trecut prin întâlniri cu șefii, ședințe și ai avut obiective de îndeplinit. Acum, e timpul să te relaxezi, să câștigi bani și să iei parte la Marea Păcăneală, un proiect unic în România care te ține conectat o lună de zile. La șanse de câștig, la distracție, la o rupere constantă de cotidian!

De ce să nu ratezi Marea Păcăneală? Ai oferte zilnice la cazinou, cazinou live și Vegas, 100% bonus la prima depunere până la 500 de lei, peste 250 de sloturi video, dar și promoții peste promoții. Atracțiile principale? Rotirile Gratuite și Jetoanele de Aur! Pe primele le poți folosi la cazino și Vegas, de celelalte de poți ajuta la cazinoul live. Practic, oriunde găsești un slot video care-ți place noi suntem prezenți și dublăm distracția cu Rotiri Gratuite și Jetoane de Aur!

Dăm startul luni, 10 iunie, cu Rotiri Gratuite pentru toți clienții Betano, indiferent dacă ajung pentru prima dată pe site-ul nostru sau dacă au un cont activ. Și mergem mai departe! Nu ai vreo cerință de rulaj, pentru că, nu-i așa?, începutul e cel mai important și ridică ștacheta pentru restul aventurii!

Fă-ți bagajele, invită-ți prietenii și hai la Marea Păcăneală din 2019!

Leave a Reply