Vikings: Blockbuster-ul din cazinoul Betano

Vikings s-a bucurat de un succes enorm pe micile ecrane, fiind un serial urmărit de zeci de milioane de oameni. Popularitatea a făcut să fie adaptat și sub forma unui slot video!

Cazinoul Betano are de două ori mai multe jocuri, iar numărul lor e în continuă creștere!

Slotul Vikings are în prim plan personajele celebre din serial, acestea aducând câștigurile mari, combinate cu simbolurile obișnuite ale sloturilor video: 10, J, Q, K și A. Jocul are 5 role și 3 linii dar poate fi extins, atunci când marele bonus este activat, la 7 role și 5 linii. Ambianța creată de joc seamănă foarte mult cu cea din serial, pe lângă personaje având și o coloană sonoră excelentă și efecte vizuale ce ne duc cu gândul la nordul rece.

Raid Spins, principalul bonus al slotului

Vikings nu beneficiază de Jackpot, dar bonusul adus de Raid Spins compensează. Dacă pe cele trei role din dreapta apar trei simboluri Raid Spin, ecranul se va extinde cu două role și două coloane pentru următoarele 7 rotiri. Toate, gratuite! 7 Rotiri Gratuite pe un ecran cu 35 de simboluri care au, în total, peste 75.000 de posibilități de câștig!

Un alt ajutor din partea slotului vine prin rola din mijloc. Dacă un personaj din Vikings ocupă întreaga coloană, atunci toate celelalte personaje de pe ecran sunt schimbate în cel din mijloc. În cazul în care ecranul e mărit de un Raid Spin, cele trei role din mijloc au acest bonus, șansele de câștig crescând și mai mult.

Al treilea „bonus” oferit de Vikings vine sub forma unui Shield Wall – zid de scuturi. Acesta poate apărea oricând, acoperă mai multe pătrate, iar când dispare toate simbolurile de sub el devin identice.

Cu posibilitatea unor câștiguri uriașe, slotul video oferit de NetEnt a devenit rapid preferatul jucătorilor de cazinou din întreaga lume. Atmosfera creată de joc este una ideală atât pentru fanii jocurilor, cât și pentru cei ai serialului, iar noi putem doar să îl recomandăm cu încredere.

Cazinoul Betano oferă, până mâine, 10 Rotiri Gratuite la Vikings! Află detaliile promoției.

Leave a Reply