Street Fighter 2 te așteaptă în oferta Betano

Colecția de sloturi ale producătorului NetEnt a fost îmbunătățită cu un joc impresionant, mult așteptat de jucători. Street Fighter 2: World Warrior. Acest slot este prezent în oferta Betano și se bazează pe al doilea joc arcade al seriei, lansat în 1991,  care a fost unul dintre cele mai populare ale vremii. Dezvoltatorul a realizat un joc de păcănele excelent, prin  readucerea la viață a acestui joc mai vechi.

Tema și simbolurile jocului

Bazat pe un joc arcade din 1991, slotul păstrează atmosfera aspectul epocii, dar într-un slot de marcă ca acesta, este de fapt o idee bună. Ca simboluri, apar pe role imagini ale cunoscuților luptători, în versiunile câștigător și învins. Poți să te distrezi cu unul dintre cele opt personaje și să lupți contra unui adversar. Apar de asemenea 2 simboluri Wild, 12 simboluri Victory, 12 simboluri Defeat și 4 simboluri de valoare scăzută- A, K, Q și J.

Într-o zonă de joc cu sistem 5×5, Street Fighter 2 se bazează pe un sistem Cluster Pays, care necesită combinații de cel puțin 4 simboluri potrivite, care pot forma un grup. Unele dintre caracteristicile care ar trebui menționate includ simbolurile colosale 2×2, cele 8 modificatoare provenite din tot atâtea personaje pe care le folosești, plus Wild Gauge, un joc bonus, dar și rotirile gratuite.

Jocul se va baza foarte mult pe simboluri Wild, în timp ce clusterele obișnuite vor plăti până la 30 de ori miza atunci când se formează un grup suficient de mare (peste 16 simboluri valoroase). Multiplicatori suplimentari sunt disponibili în timpul rotirilor gratuite, dacă învingi anumite personaje, astfel încât recompensele pot fi chiar interesante.

Nivelul RTP al jocului este de 96,06%, ceea ce aduce câștiguri suficient de bune, pentru un slot dezvoltat de NetEnt.

Caracteristicile și funcții speciale ale slotului Street Fighter 2

Începi acest joc alegând un luptător, unul dintre cele 8 personaje pe care deja le știi din jocul arcade original. Fiecare luptător va avea un modificator diferit pentru zona de joc, aducând simboluri Wild în moduri diferite.

Câștigarea unei lupte este recompensată cu activarea funcției Beat the Boss – rotiri gratuite.

Luptătorul pe care îl alegi tu va lupta cu 4 adversari diferiți, pentru o recompensa egală cu 100 X miza. Trebuie să învingi toți cei 4 adversari- Balrog (cu un multiplicator X2), Vega (cu multiplicator X3), Sagat (care are un multiplicator X5) și M. Bison (multiplicator X10). Beat the Boss rotiri gratuite se întrerupe atunci când pierzi lupta sau când ești învingator peste toți adversarii tăi.

Ai la îndemână și o funcție bonus – Car Smash, care îți oferă un câștig aleator, între 5 și 15 x miza ta. Când pierzi o bătălie în jocul principal, se activează aceasta caracteristica și te distrezi încercând să distrugi mașina.

Concluzii

Street Fighter 2: World Warrior este un slot care te va captiva, dacă ești fan al jocurilor originale iar caracteristicile speciale îți oferă șanse bune de câștig. Caută Street Fighter 2 în oferta cazino Betano și luptă alături de eroii tăi preferați.