joker pro video slot

Joker Pro – un video slot simplu, dar atractiv

Joker Pro este un video slot simplu, dar atractiv și cu bonusuri interesante.  Format din cinci role și trei linii, sistemul clasic, Joker Pro te va face sa revii pentru el în Cazinoul Betano.

10 moduri de plată la cumularea mai multor diamante, clopote, BAR-uri sau cifre 7 aduc în fața un video slot ce pare simplu și familiar, fără a fi revoluționar.

Față de celelalte video slot-uri create de NetEnt, Joker Pro nu are rotiri gratuite ca bonus. Acest lucru nu înseamnă că nu există premii pentru jucători. Scatter-ul este simbolul ce trebuie căutat și care oferă câștiguri frumoase.

Rotire cu premiu mărit de 1.000 de ori!

Chiar și fără scatter, Joker Pro oferă câștiguri multiplicate de 10 sau 20 de ori în timpul jocului normal. În plus, se poate multiplica de 100 de ori premiul unei rotiri cu Joker Pro Re-spins, care poate activa Hot Spot Win.

Joker Pro Re-spins se activează în momentul în care apare un scatter pe rolele 2, 3 sau 4. În acel moment, rolele 1 și 5 devin Wild  în timp ce scatter-ul rămîne pe loc, ceea ce oferă posibilitatea de a aduna 3, 4 sau 5 simboluri, cu câștiguri mari. Scatter-ul poate apărea din nou în timpul re-spin-urilor, ceea ce mai creează o rolă Wil și oferă și mai multe șanse de premiere.

Dacă se aliniază 3 scatter-uri pe mijlocul rolelor, se activează multiplicarea cu 1.000 a următoarei rotiri!

Re-spin-urile apar destul de frecvent, aproximativ o dată la 25 sau 50 de rotiri.

6.000 de lei, premii zilnice pe Cazinoul Betano

Nu uita, în Cazinoul Betano se desfășoară un concurs cu premii zilnice de 6.000 de lei. Jucând video slot-urile noastre, inclusiv Wild Wild West, și în funcție de poziția ta din clasament poti câștiga premiile în bani cash.

Leave a Reply