Heads-Up Hold’em la Betano – sfaturi pentru începători

Propulsat de popularitatea jocului de poker, Texas Hold’em (prescurtat Hold’em) a devenit cel mai apreciat joc de poker din lume, atât live în cazinouri și săli de joc, cât și online. La Betano ai la dispoziție o masă de poker Head’s Up Hold’Em, o variantă de poker online foarte apreciată de jucători.

Jocul de poker nu este unul complicat de învățat. Durează doar câteva minute să afli cum se joacă poker, regulile de bază și să înțelegi ordinea în care se clasează mâinile. Cu adevărat important este să îți îmbunătățești  permanent modul în care joci să știi să abordezi pokerul ca  joc de strategie și sursă de distracție, nu doar de bani.

Regulile pentru Texas Hold’em

Înainte de a juca orice variantă de poker, trebuie să știi regulile. La Betano, masa de poker  Heads Up Hold ‘Em te invită la o variantă a  jocului clasic Texas Hold’ Em, cu miza minimă de 2.5 lei și cea maximă de 2500 lei. Jocul se joacă cu un singur pachet obișnuit de 52 de cărți.

In jocul de poker Texas Hold’em, fiecare jucător primește două cărți întoarse cu fața în jos și apoi, de-a lungul rundelor încă cinci cărți se mai așază pe masa cu fața în sus. Aceste cinci cărți se numesc și cărți comunitare deoarece toți jucătorii le vor folosi sa obțină câte o mână împreună cu cele două cărți pe care le au în față. Cele cinci cărți comunitare sunt așezate pe masă în trei etape, în prima se pun jos trei cărți – adică “flop”,  în a doua etapă o carte adică “turn” și în ultima etapă încă o carte -“river”.

Jucătorii realizează astfel o mână formată din cinci cărți, folosind cea mai bună combinație din cele șapte cărți disponibile – două în mână, cinci pe masă. Combinația cea mai bună se poate forma cu una, două sau niciuna din cele doua cărți proprii, numite și hole cards.

Dacă pariurile făcute îi fac pe toți jucătorii sa facă fold, mai puțin unul, cel care a rămas în joc câștigă potul fără să mai arate cărțile. Din acest motiv, se știe că jucătorii nu trebuie sa aibă mereu cea mai bună mână  ca să câștige potul. Este oricând posibil ca un jucător să facă bluff și să-i determine astfel pe ceilalți sa foldeze mâini mai bune decât ale lui. Dacă mai mulți jucători ajung pană la finalul rundelor de pariere, pe river, și toate pariurile și call-urile s-au terminat, câștigă jucătorul care are cea mai bună mână formată din cinci cărți. 

De ce să joci Heads-Up Hold’em la Betano?

Mesele de poker din secțiunea casino live de la Betano te așteaptă cu o atmosferă precum cea din sălile de joc, însă poți accesa jocul  online, din confortul casei tale. Șansele excelente de câștig dar mai ales distracția garantată te vor convinge să te delectezi cu emoțiile oferite de jocurile de masă optimizate și adaptate pentru dispozitive mobile, de la Betano.

Leave a Reply