Book of Ra

Book of Ra și cele mai tari jocuri Novomatic sunt pe Betano

Book of Ra, Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm sunt doar cele mai cunoscute sloturi ale Novomatic. Vino în Cazinoul Betano și descoperă-le pe toate!

Găsește comorile faraonilor cu Book of Ra

Vă întrebați ce se găsește în piramide și ce au ascuns faraonii? Comorile Egiptului antic nu au fost niciodată mai aproape! Book of Ra ne duce în nordul Africii, cu mii de ani în urmă, și ne aduce înapoi în România cu buzunarele pline. Vino în căutarea comorilor ascunse de faraoni cu Book of Ra!

Forța Aztecilor fie cu tine!

Te-ai plictisit de Egipt? Nu-i nimic,se găsesc piramide și mai aproape de Vegas! Chiar foarte aproape, pentru că Aztec Power te așteaptă în America Centrală. Piramidele de aici sunt înconjurate de munți, nu de nisip, dar comorile sunt la fel de tentante. Aztec Power zeci de posibilități de câștig, iar profitul poate fi dublat cu opțiunea de roșu sau negru. Fiecare linie câștigătoare îți dă de ales: încasezi sau încerci să mărești suma cu ajutorul cărților? Forța Aztecilor fie cu tine!

Te întorci acasă? Urcă pe nava lui Columb

Ai ajunge mai repede acasă cu avionul, dar știi că în avion nu e nimic gratis. Rotiri Gratuite sunt, în schimb, suficiente la slotul video Columbus. Poți juca în Cazinoul Betano și din mijlocul Oceanului, de pe orice device, pentru că e Peste tot cu tine. Joacă slotul Columbus și așteaptă să apară navele pe ecran, pentru că ele îți aduc Rotiri Gratuite și șanse uriașe de câștig!

Potcoava, bănuțul de aur sau trifoiul cu patru foi?

Sau toate? Doamna Norocoasă și plină de șarm le are, tu trebuie doar să le găsești. Medalioanele norocoase din jurul lumii sunt în Lucky Lady’s Charm, singura întrebare e pe care îl iei prima dată. Iar după, ai din nou dilema: roșu sau negru? Totul sau nimic? Noi recomandăm doar să joci responsabil.

Și să mănânci fructe 🙂

E timpul să iei porția zilnică de fructe

Ai căutat comori peste tot în lume, e timpul să te relaxezi și să te rehidratezi cu câteva fructe. Pe cele mai bune le găsești tot în Vegas, la Sizzling Hot! Cireșe, pepeni, lămâi sau prune? Nici nu contează. Cu cât mai multe, cu atât mai bune. Umple ecranul de fructe și contul tău devine mult mai mare! Din nou, jocul te provoacă să îți dublezi câștigul. Roșu sau negru?

Leave a Reply