Acțiune în Vegas: patru jocuri noi pe Betano!

În mijlocul verii, pe lângă oferta stufoasă la pariuri sportive online, Betano continuă să se dezvolte și pe partea de cazino online, iar ultimele vești bune vin din Vegas, unde am lansat patru noi jocuri pe piața din România!

Pentru că ne place egalitatea, mergem doi cu doi pe mâna a doi producători importanți, Netent (Grand Spinn și Go Bananas) și Isoftbet (Wild Ape și Merlin’s Magic Mirror), sloturi online pe care le găsești în secțiunea “Jocuri Noi” din Vegas.

Două de la Netent!

Proiectat ca o amintire pentru celebrul joc Art Deco, Grand Spinn funcționează clasic, pe o singură linie, cu trei role și trei coloane, iar distracția începe când multiplicatorul wild și trei jackpoturi fixe intră în acțiune. Grand Spinn are și obiecte “moarte”, care nu plătesc, dar și obiecte clasice (bar, fructe și șeptari), iar combinația cea mai norocoasă poartă semnătura a tei cifre 7, care-ți multiplică banii de 20 de ori!

La fel ca Grand Spinn, Go Bananas este un slot online produs de Netent. Și, pentru că maimuțele sunt cei mai mari fani ale fructelor galbene, cunoscutele animale nu puteau lipsi. Jocul funcționează pe cinci role și 20 de linii și, evident, acțiunea are în prim-plan animalele sălbatice. Cinci maimuțe la număr, Wild Gorilla, Wild Orangutan, Wild Baboon, Wild Langur și Wild Tarsier, transformă celelalte simboluri în momentul în care apar și oferă, astfel, șanse mai mari de câștig. În medie, o linie câștigătoare apare la trei mâini jucate, iar cel mai mare câștig îți poate înmulți banii și de 700 de ori, cu Wild Baboon cel mai eficient dintre cele cinci wilduri ale jocului.

Și două de la Isoftbet! 

Produs de Isoftbet, Wild Ape se joacă pe cinci role și 20 de linii, are respinuri și extra-wilduri, iar bonusul poate ajunge până la 20 de Rotiri Gratuite sau 50 de extra-wild-uri. În plus, rundele bonus se joacă pe 40 de linii, iar maimuța ia și aici partea leului: poate multiplica miza de până la 25 de ori. Pe lângă cel mai puternic simbol, wildul, care nu plătește în sine, poate înlocui orice simbol (în afara bonusului), lucrurile devin interesante la respin, când, odată activat, fiecare maimuță se transformă în wild și oferă alte șanse în plus! Odată intrat în Rotirile Gratuite, simbolul Bonus poate activa încă o șansă de câștig, putând aduce până la alte 20 de respinuri, dar și extra-wilduri (10 până la 50, cu dublarea liniilor de la 20 la 40).

Merlin’s Magic Mirror își trage numele de la Merlin, personaj de legendă în perioada Regelui Arthur (secolul al 12-lea), are cinci role, 15 linii și multe oportunități (cinci vrăjitori aduc de 25 de ori banii mizați). Pentru că Merlin era un magician înzestrat, el poate transforma simbolurile pierzătoare în unele câștigătoare și aduce și un respin pe care-l poate continua în funcție de noroc, dar și Rotri Gratuite în care oglinzile se transformă în aceleași simboluri precum cele de pe propria linie și pot aduce extra bonus. Există și un wild, care duce slotul online într-o altă dimensiune: după o mână pierdută, Merlin transformă din nou simbolurile pierzătoare în câștigătoare, dar și simbolurile pierzătoare în wild-uri!

Descoperă jocurile acum în Vegas!

Leave a Reply