Nacho Libre în Cazinoul Betano

5 jocuri pe care trebuie să le încerci în Cazinoul Betano

Cazinoul Betano, Peste tot cu tine! Oriunde, de pe orice device, poți intra în Cazinoul nostru unde te așteaptă cele mai populare sloturi video!

Nacho Libre: de aici pornești spre WrestleMania!

Mai sunt două săptămâni până la WrestleMania, dar Nacho Libre e în fiecare zi! Intră în ring și luptă-te cu luchadorii mascați mexicani pentru rotiri gratuite și bonusuri. Esqueleto, Dynasty, Rosales, Sage și Ramses sunt deja prezenți. Vino și tu!

Lost Relics: trăiește aventura ca Indiana Jones!

Dacă acest joc exista în era lui Indiana Jones, suntem siguri că nu ar mai fi plecat în căutarea arcei pierdute și ar fi rămas în cazinou. Noi nu putem ajunge lângă Indiana Jones în căutările lui, dar putem avea aceleași senzații și la fel de multă adrenalină! Pornim în căutarea comorilor cu Lost Relics, jocul săptămânii în Cazinoul Betano.

Dead or Alive: din Vestul Sălbatic nu poți pleca decât cu bani în plus

Nu încurajăm violența, dar înțelegem că sunt locuri și momente în care e bine să ai arma încărcată. Mai ales dacă ești în Vestul Sălbatic, iar nelegiuiții încearcă să-ți ia banii. Ține pistolul aproape și tâlharii departe, pentru că ai șanse mari să ieși din cazinou cu buzunarele pline!

În mijlocul Vestului Sălbatic e Vegas! Vino pe Betano, în secțiunea Vegas, pentru cele mai tari sloturi!

24: ne place Jack Bauer, dar nu vrem să fii ca el

Cel mai important e să joci responsabil. Așa că nu recomandăm acțiune non-stop, 24 de ore, cum a avut Jack Bauer în celebrul serial de la începutul mileniului. Dar ai suficientă distracție în mult mai puțin timp. Arată-i eroului din serial că tu nu ai nevoie de o zi întreagă pentru ce vrei să faci, și că micul ecran pe care a fost el poate fi acum și foarte mic. Joacă 24 de pe telefon sau tabletă, pentru că în Cazinoul Betano jocurile sunt disponibile pe orice device!

Motorhead: Rock on & Roll the wheel!

Prea liniște? Ai nevoie de un fundal sonor care să crească și mai tare nivelul de adrenalină? Ai găsit jocul. Motorhead are opțiunea rock mode, dându-ți posibilitatea să asculți cele mai tari piese rock în timp ce învârți rolele. Rock on and roll the wheel!

Leave a Reply