Strike-Stii-Sport

Știi sport? Demonstrează-ne cu Strike, aplicația care premiază pronosticurile corecte!

Strike by Betano te provoacă din nou! Descarcă aplicația, răspunde zilnic la întrebări din sport iar la finalul lunii martie poți fi unul dintre cei 500 de câștigători!

Mii de utilizatori și-au testat deja priceperea cu aplicația Strike. În februarie, Betano a oferit premii în valoare de zeci de mii de lei primilor 500 de utilizatori din clasamentul Strike. Cum ajungi în topul clasamentului? E foarte simplu! În fiecare zi, aplicația îți propune cele mai interesante meciuri. Alege unul, dă pronosticul corect, iar seria ta crește. Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte la rând înaintea evenimentelor sportive, cu atât seria ta va fi mai mare și vei ajunge mai sus în top. Iar dacă reușești să atingi seria maximă, de 31 răspunsuri corecte consecutive, câștigi automat Marele Premiu, în valoare de 6 cifre! Clasamentul se resetează la final de lună, iar cei mai buni 500 de participanți câștigă premii în bani!

Întrebările disponibile acoperă suficiente sporturi și competiții. Toate meciurile din Liga 1 Betano sau Liga Campionilor sunt incluse, dar și cele mai importante partide din campionatele internaționale. Cu cât știi mai multe sporturi, cu atât ai mai multe opțiuni. Poți alege și evenimente din handbal, tenis, baschet, volei, snooker, hochei, polo sau fotbal american! Iată câteva întrebări și variante de răspuns pe care le poți găsi în aplicația Strike:

Fotbal: Câștigă România? Da/Nu. Câte cornere vor fi în meci? Peste 8,5/Sub 8,5

Handbal: Câte goluri va înscrie Cristina Neagu? Peste 9,5/Sub 9,5. Va înscrie un portar? Da/Nu

Baschet: În ce repriză se va înscrie mai mult? Prima/A doua. Va reuși Steph Curry un Double Double? Da/Nu.

Intră acum în joc, dă pronosticurile corecte și câștigă! Jocul începe acum!

Ce trebuie să faci:

  • Descarcă gratuit aplicația pentru App Store sau Google Play
  • Înregistrează-te cu contul tău Betano
  • Alege întrebarea potrivită și dă răspunsul corect
  • Construiește-ți seria maximă
  • Câștigă marele premiu
  • Joacă din nou în luna următoare

Leave a Reply