ȚSKA poate fi prima echipă calificată în semifinalele Euroligii

Meciuri foarte importante din baschet jucate diseară în Europa și la noapte peste ocean. Euroliga are meciurile 3 din seriile Real – Panathinaikos (1-1) și Khimki – ȚSKA (0-2) iar în NBA al cincilea din patru serii. Sferturile Conferinței de Vest se pot încheia chiar azi, dacă Houston și Utah câștigă.

Continuă drumul spre Belgrad, unde se va juca final four-ul Euroligii în 2018. ȚSKA, liderul sezonului regulat, e prima care își poate rezerva deja biletele. S-a impus în primele două jocuri cu Khimki – 98-95 și 89-84 – și e favorită și diseară, în deplasare. Celălalt sfert pleacă de la 1-1, după ce Real a reușit să câștige jocul 2 de la Atena cu Panathinaikos. Două sferturi se pot decide mâine: Baskonia – Fenerbahce (1-2) și Zalgiris – Olympiacos (2-1).

Pariază pe Euroliga de Baschet pe Betano, unde ai cote cu marjă 0% la cele mai importante meciuri!

În America, trei echipe calificate în semifinalele Conferințelor sunt deja cunoscute: Philadelphia, New Orleans și Golden State. La noapte se poate ajunge la 5 și poate fi aflată configurația semifinalelor din Vest! Houston Rockets a câștigat sezonul regulat și are 3-1 în fața celor de la Minnesota, cu șanse mari de calificare. Mai greu să meargă mai departe încă de azi e pentru Utah Jazz, care o conduce cu același scor pe Oklahoma City. Conform cotelor, favorită în meciul 5 e Oklahoma. Ambele meciuri din Conferința de Est continuă de la 2-2: Toronto – Washington și Cleveland – Indiana. Bookmakerii anticipează victorii ale gazdelor!

Toate partidele de baschet din competițiile majore au streaming live pe Betano. Pariază acum!

Leave a Reply