euroliga real madrid

Săptămâna deciziilor în Euroligă  

Tabloul playoff-ului celei mai tari competiții europene la nivel de club – Euroliga-  se decide în ultimele două etape, iar astăzi pariem pe cinci partide, toate fiind live pentru membrii Betano.

În acest moment singurele neclarități cu privire la echipele calificate sunt ordinea lor în clasamentul final al sezonului regulat și duelul dintre turcii de la Darussafaka și sârbii de la Crvena Zvezda, miza fiind locul opt, ultimul care asigură accesul în primele opt echipe ale Bătrânului Continent.

Astăzi avem în program o mulțime de meciuri de baschet. Vezi aici lista și cotele lor!

Situația în clasament și meciurile din seara asta

Primele partide s-au jucat aseară, Anadolu (locul 6) a dispus de Olympiacos (locul 3), Darussafaka (9) de Bamberg (12), iar Barcelona (11) de Maccabi (14). Dacă la catalani și israelieni practic a fost un amical, niciuna din echipe nefiind angrenată în lupta pentru playoff, turcii de la Anadolu au făcut un pas important în vederea obținerii avantajului terenului propriu în faza eliminatorie, iar cei de la Darussafaka își decid soarta săptămâna viitoare în duelul direct cu contracandidata pentru locul 8 – Crvena Zvezda Belgrad.

Sârbii dau startul meciurilor de azi de la ora 20:00 la Belgrad, unde primesc vizita lui Unics Kazan (15). Rușii au legat 11 meciuri fără victorie, dar trebuie știut că în tur au dispus de sârbi acasă, în etapa a 6-a.

Toate meciurile de azi se văd live pe Betano TV

Derby-urile serii, cote excelente pe Betano

21.45 Panathinaikos – ȚSKA Moscova, Cote cu marjă 0%!

Rușii, în frunte cu magicianul Teodosic, caută primul loc la finalul sezonului regulat, poziție care le-ar oferi un parcurs mai lin în playoff. Grecii (locul 5) au cea mai bună apărare în acest sezon (73.3 puncte primite) și nu se vor preda ușor, deși statistic ȚSKA (locul 2) are cel mai bun atac (87.3 puncte marcate). Ce va aduce victoria astăzi: apărarea sau atacul?

22.00 Real Madrid – Fenerbahce, cote excepționale!

Real (locul 1) vrea să se mențină în top și să continue seria convingătoare de 11 victorii, deși în această seară primește vizita turcilor de la Fenerbahce (locul 4). Echipa lenendarului Zeljko Obradovic este ca un leu rănit, pierzând trei din ultimele patru partide. Miza este mare: dacă PAO pierde cu ȚSKA, turcii de la Fener și-ar asigura avantajul terenului propriu în playoff. Madrilenii sunt mai buni la recuperare, iar turcii la aruncările de trei puncte. Care va fi cheia meciului?

Final Four-ul Euroligii e aproape, cine crezi că va ajunge la Istanbul? Pariază aici pe echipa favorită!

EUROLIGA – ETAPA 29

Ieri:

Anadolu Efes – Olympiacos 77:69 (Heurtel 18 – Printezis 16)

Bamberg – Darussafaka 97:99 (84:84) (Causeur 15 – Wanamaker 30)

Barcelona – Maccabi Tel Aviv 76:71 (Tomic 15 – Mekel 18)

Azi:

20.00 Galatasaray – Baskonia LINK PARIAZA LIVE ACUM

20.00 Crvena Zvezda – Unics Kazan LINK PARIAZA LIVE ACUM

20.00 Zalgiris – Armani Milano LINK PARIAZA LIVE ACUM

21.45 Panathinaikos – CSKA Moscova

22.00 Real Madrid – Fenerbahce

Leave a Reply