Miza înapoi la 0-0, pe Betano, după Belarus – România | Bilet verde pe baschetul din Euroleague și Eurocup

Meciul dintre Belarus și România, disputat joi, 14 octombrie, în preliminariile EURO 2024, s-a încheiat la egalitate, fără goluri. Jucătorii Betano au primit miza înapoi, în anumite condiții, după rezultatul de 0-0 înregistrat la meciul de la Budapesta.

O partidă în care fanii români și-au pus toate speranțele într-un succes al tricolorilor care să-i apropie pe favoriți de calificarea la Campionatul European.

În pofida celor câteva ocazii, majoritatea în prima repriză, de a marca, meciul disputat la Budapesta s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 0-0.

Un rezultat care, pe Betano, prin oferta Miza înapoi la 0-0, a făcut ca suma pariată pe acest meci să nu fie pierdută.

Au primit miza înapoi toți cei care au pariat pe meciul Belarus – România înainte de startul partidei pe piețele pauză/final sau scor exact, iar suma înapoiată de Betano poate fi folosită de fiecare jucător după cum dorește.

Spre exemplu, dacă un jucător a mizat pe piața scor exact că România se va impune cu 1-0 sau oricare alt scor, iar meciul s-a încheiat 0-0, atunci miza pe acest pariu a fost recuperată.

Ține minte că scorul alb al unui meci de fotbal îți oferă întotdeauna un “colac de salvare” pe Betano.

De asemenea, promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar la pariurile simple pe fotbal.

Săptămâna verde pe baschetul european

În această săptămână am recomandat cinci meciuri din baschetul de top din Europa, partida celor de la U-BT Cluj-Napoca din Eurocup plus alte patru jocuri din etapa secundă a Euroleague.

Pe cele cinci meciuri am obținut cota 17.08 pe un bilet multiplu și, cu o miză de 50 de lei, câștigul a fost de 854,11 de lei.

Meciurile recomandate în Blogul Betano și care au ieșit pe verde au fost:

Slask Wroclaw – U-BT Cluj-Napoca 67-70
Rezultat final – U-BT Cluj-Napoca (cota 1.80)

Efes – Real Madrid 80-103
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.98)

ASVEL Lyon-Villeurbanne – Partizan Belgrad 62-88
Rezultat final – Partizan Belgrad (cota 1.70)

Alba Berlin – Baskonia 86-91
Rezultat final – Baskonia (cota 1.70)

Panathinaikos – Bayern Munchen 78-71
Rezultat final – Panathinaikos (cota 1.23)

Un bilet câștigat în mare parte datorită victoriei de senzație pe care campioana României U-BT Cluj-Napoca a obținut-o în deplasarea din Polonia contra lui Slask Wroclaw.

Condusă cu 15 puncte diferență în sfertul al treilea, ”U” a revenit formidabil în sfertul final și a întors spectaculos rezultatul.

Cu două minute rămase până la final cei de la Slask Wroclaw conduceau cu 67-60 și meciul părea jucat, dar două coșuri consecutive de trei puncte au reprezentat loviturile decisive pentru răsturnarea scorului în favoarea reprezentantei României în Eurocup.

Pe Betano poți beneficia de promoția Avans 20 de puncte, prin care pariul e câștigat în momentul în care echipa pe care ai mizat ajunge să conducă în meci cu un avans de 20 de puncte.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.