Giannis Antetokounmpo, ambasadorul global Betano, scrie istorie pentru Milwaukee Bucks în NBA

Cu 64 de puncte marcate în meciul cu Indiana Pacers din sezonul regular al NBA, grecul Giannis Antetokounmpo a stabilit un nou record pentru Milwaukee Bucks.

Giannis Antetokounmpo este jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un singur meci din NBA pentru Bucks, doborând un record care îi aparținea lui Michael Redd și care fusese stabilit la 57 de puncte într-un meci din anul 2004.

În vârstă de 29 ani, Giannis Antetokounmpo a marcat aproape jumătate din punctele echipei Milwaukee Bucks în victoria obținută contra celor de la Indiana Pacers, cu 140-126.

O victorie prin care Bucks își consolidează prima poziție în ierarhia Conferinței de Est din NBA, rămânând una dintre pretendentele la titlul acestui sezon.

Giannis Antetokounmpo are o medie de 32 de puncte marcate pe meci în cele 23 de apariții pentru Bucks până acum în sezonul 2023/24 din NBA.

Acesta se află pe locul al treilea, fiind devansat doar de Joel Embiid (33.8 puncte pe meci) și Luka Doncic (32 puncte pe meci).

Giannis Antetokounmpo îi devansează pe cei doi la numărul total de puncte reușite în actualul sezon, fiind lider la acest capitol cu 737 de puncte marcate.

Avans 20 de Puncte

Are echipa pe care ai pariat 20 de puncte avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe la meciurile din NBA, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii revin și câștigă ulterior meciul!

Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Ambasador global Betano

Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei în calitate de ambasador global.

”Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă”, a declarat Giannis Antetokounmpo, jucător la Milwaukee Bucks.

Parteneriatul său cu Betano marchează o premieră pentru unul dintre liderii industriei de gambling, Antetokounmpo devenind primul ambasador global al companiei.

”Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ”, a declarat George Daskalakis, Co-Fondator și CEO, Kaizen Gaming, compania care deține Betano.