Final 4 în Euroligă. Momentul e acum!

Momentul mult așteptat de fanii baschetului din Europa a venit! După un sezon plin de tensiune, schimbări și momente de baschet superb, 4 echipe sunt în Belgrad pentru a revendica tronul Europei.

Zeci de sporturi în ofertă, sute de evenimente cu streaming live și mii de pariuri disponibile zilnic pe Betano! Înregistrează-te acum!

Toți oamenii lui Obradovic

Fenerbahce – Zalgiris deschide balul diseară (ora 19:00 și Sarunas Jasikevicius vrea să arate că elevul a depășit profesorul. Lituanianul vrea să ajungă în finala Euroligii în dauna lui Zeljko Obradovic, fostul lui antrenor cu care a scris istorie la Panathinaikos.

Zalgiris a arătat o motivație uriașă în drumul spre Belgrad, reușind să o elimine pe Olympiacos în playoff-ul de acum câteva săptămâni. Lituanienii sunt în capitala Serbiei cu un entuziasm al debutanților, fără vreun jucător în lot care să fi auns în final 4 până acum.

În fața lor stau Obradovic și recordul lui Kostas Sloukas. Grecul e coșmarul adversarilor în toate semifinalele: a jucat în 5 și de fiecare dată a avansat în finală, de 3 ori devenind chiar campion al Europei.

Urmărește Final 4-ul Euroligii cu streaming live pe Betano! Toate meciurile au cote cu marjă 0% și sute de pariuri disponibile! Descoperă cotele AICI!

În aceeași seară, de la 22:00, e confruntarea titanilor. ȚSKA Moscova și Real Madrid au cele mai multe Euroligi câștigate: 9 ale spaniolilor și 7 ale rușilor. Surprinzător, deși sunt prezente an de an în final 4, nu au mai fost adversare în semifinale sau finală din îndepărtatul 1969!

Băncile tehnice vor fi ocupate de două cunoștințe vechi ale lui Obradovic. Sârbul a câștigat numeroase titluri cu Dimitris Itoudis (ȚSKA) ca secund la Panathinaikos, iar pe Pablo Lasso l-a antrenat la Real Madrid în anii 90 și au cucerit, împreună, Cupa Saporta în 1997.

Pariuri speciale pe Euroligă! Cine va fi regina Europei la baschet în 2018? Cotele Betano o dau favorită pe ȚSKA Moscova!

Leave a Reply