euroliga olympiacos

Euroliga: Luptă la distanță între Olympiacos și Real Madrid

Euroliga de baschet continuă vineri seară, pe teren fiind prezente două echipe care sunt interesante să se mențină pe podium, Olympiacos Pireu și Real Madrid.

Toate partidele din Euroliga de baschet se pot vedea pe Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano.com.

Olympiacos  – Baskonia (21:00)

Olympiacos se află pe locul al treilea în Euroligă, cu 12 victorii și 5 înfrângeri, la egalitate cu Real Madrid, spaniolii fiind pe poziția secundă grație coșaverajului (115, față de 76 ale grecilor). Elenii vor juca diseară contra lui Baskonia, echipa spaniolă care sezonul trecut ajungea până în semifinale, trebuind să câștige pentru a fi siguri că nu vor cădea în afara podiumului.

Partida are peste 120 de tiputi de pariuri pe Betano.com și beneficiază de cote Marjă 0%. Olympicos are o cotă de 1,37 la victorie.

Gruparea din Pireu se bazează pe Vassilis Spanoulis, cel mai bun marcator de la linia de libere în Euroligă (868 de coșuri) și al doilea cel mai bun marcator din istorie, cu 3.195 de puncte. Spanoulis este, însă, incert. Cu o medie de 13,2 de puncte pe meci liderul lui Olympiacos este depășit cu puțin de cel mai bun marcator de la Baskonia, Rodrigue Beaubois, cu o medie de 13,4 puncte.

Olympiacos are trei victorii consecutive și a câștigat în octombrie meciul direct cu Baskonia (95-90), atunci când Spanoulis a reușit 15 pase decisive – un record al carierei. Grecii se vor baza pe apărarea lor, cea mai bună din Euroligă (73 de puncte primite în medie, pe meci), iar Baskonia pe atacul lor, al patrulea cel mai bun din acest sezon, cu o medie de 82 de puncte pe meci.

Zalgiris Kaunas – Real Madrid (19:00)

Real Madrid, clasată pe locul secund în Euroligă, are la rîndul ei nevoie de victorie, pentru a fi sigură că își va păstra poziția, în cazul în care Olympiacos câștigă diseară.

Spaniolii au învins acasă în primul meci cu 96-91, iar cheia din retur va fi reprezentantă de mingile pierdute. Madrid este a doua în clasamentul celor mai puține mingi pierdute din Euroligă, cu o medie de 11,6 pe meci, în timp ce Zalgiris este a doua cu cele mai multe –  14,4 pe meci.

Toate cotele partidei la pariuri sportive sunt aici.

Leave a Reply