euroliga

Ce pariem pe Euroligă. Derbyul se vede pe Betano TV

Euroliga de baschet programează joi și vineri opt partide. Printre acestea este programată ciocnirea dintre locurile 1 și 2 din actualul sezon regulat.

Programul meciurilor de joi și vineri este mai jos. Toate partidele se pot vedea cu streaming live pe Betano TV, accesează această pagină și apasă pe meci pentru a vedea imaginile video ce vor fi disponibile la ora de start a fiecărei partide).

Joi, 5 ianuarie
19:30 Efes – Galatasaray
21:00 Brose – Barcelona
21:05 Maccabi Tel Aviv – Darussafaka
22:00 Saski Baskonia – Unics Kazan
Vineri, 6 ianuarie 
19:45 Fenerbahce – Milano
20:00 Zalgiris Kaunas – Crvena Zvezda
21:00 Olympiacos – Panathinaikos
22:00 Real Madrid – ȚSKA Moscovaî

Toate pariurile pe Euroliga de baschet sunt aici

Derbyul din Euroliga: Real Madrid – ȚSKA Moscova

ȚSKA Moscova este pe locul 1 la acest moment în sezonul regulat, cu 12 victorii, urmată de Real Madrid (10 victorii, despărțită la coșaveraj de Olympiakos și Baskonia).

Este o ciocnire între două foste campioane. Spaniolii au câștigat ultimele cinci partide de la Madrid. Deși conduc în clasament, rușii au pierdut ultimele două meciuri.

În partida directă de la Moscova, gazdele au învins cu 91-90. Betano oferă o cotă de 1,60 pentru a se marca peste 170,5 de puncte vineri seară.

De data aceasta, Real este favorită și are o cotă de 1,88 la victorie, pe Betano, și o cotă de 4,60 să câștige cu o marjă de 1-5 puncte.

În ceea ce privește media de puncte marcate pe meci, ȚSKA este lider în Euroligă cu 88,7 (marcatorul de top fiind De Colo – 19,1 medie de puncte pe meci). De Colo este cel mai precis aruncător de la linia de fault din istoria Eurologii , cu un procentj de reușită de aproape 93%. De asemenea, el este al doilea cel mai prolific marcator din acest sezon și deține recordul de puncte din istoria Euroligii, 525, reușit sezonul trecut.

ȚSKA îl are în lot pe cel mai bun apărător, Kyle Hines, iar moscoviții au a doua cea mai mare acuratețe de la trei puncte, o medie de 42% de aruncări reușite. Cota lui ȚSKA de a marca peste 10 coșuri de la trei puncte în acest meci este de 2,00 pe Betano.

Vorbind de coșurile de la distanță, Rudy Fernandez (Real Madrid) a marcat cel puțin câte un coș de la trei puncte în 10 din ultimele 11 partide!

De cealaltă parte Real Madrid are a doua cea mai bună medie de puncte pe meci din sezonnul regulat, 86,9. Ea este condusă de coșgheterul Sergio Llull, cu o medie de 17,9 de puncte pe meci. Nu trebuie uitat de la spanioli nici adolescentul de senzație Luka Donic (17 ani), care are o medie de 8 puncte pe meci.

Leave a Reply