el-clasico-basket

Ce pariem azi: El Clasico în Euroligă!

La 5 zile după ce au jucat în Cupa Spaniei, Barcelona și Real Madrid aduc farmecul El Clasico în Euroligă. Florin Andone și Alex Maxim au meciuri de campionat. În Liga 1 Betano, Craiova încearcă să se apropie de primele două locuri. De la 20:45 e vizitată de ACS Poli Timișoara. Toate au streaming live!

Barcelona – Real Madrid, 22:00

Duminică, fanii catalani ai baschetului au avut o mare bucurie. Barcelona a câștigat Copa del Rey, învingând marea rivală în finală, 92-90. Madridul vrea revanșa diseară, în Euroligă. Aflați doar pe locul 5, cei de la Real sunt aproape siguri de intrarea în playoff, însă poziția din clasament nu îi mulțumește, după ce anul trecut au terminat pe 1. Barcelona mai poate urca pe primele 8 locuri doar printr-un miracol, fiind acum penultima clasată.

Ai cote cu marjă 0% pentru El Clasico, dar și pentru un alt meci important din Euroligă ce înepe la ora 19:00: Khimki – Panathinaikos. În plus, sunt cote mărite pentru celelalte două jocuri de azi din Europa și pentru unele selecții din NBA! Toate meciurile din competițiile majore de baschet au streaming live pe Betano!

Mainz – Wolfsburg, 21:30

Alexandru Maxim a jucat doar două de două ori pentru Mainz în 2018, însă speră să revină în echipă azi. Întâlnirea cu Wolfsburg e extrem de importantă pentru evitarea retrogradării. Gazdele sunt acum pe 16, locul de baraj, cu 23 puncte, iar oaspeții se situează două poziții mai sus, cu un avans de un punct. Formația lui Maxim a luat o gură de oxigen etapa trecută, cu o victorie la Hertha, 2-0, după trei înfrângeri consecutive. Wolfsburg, campioana egalurilor (are 12 în 23 etape), a pierdut ultimele două meciuri – cu Bayern și cu o alta contracandidată la supraviețuire, Werder. În tur a fost egal, 1-1, scor final în 4 din ultimele 6 meciuri directe. Toate 6 au avut sub 2,5 goluri! Cotele au marjă 0% pentru 1X2, cu 3,43 la X!

La Coruna – Espanyol, 22:00

Două echipe aflate într-o criză profundă. Deportivo e la 9 etape fără victorie în Primera, în care a luat doar două puncte. Nici schimbarea de antrenor nu a produs proverbialul șoc la echipă. Depor a pierdut cu 1-0 ambele meciuri în care a fost condusă de Clarence Seedorf. Rămâne pe loc retrogradabil, însă forma slabă a contracandidatelor păstrează distanța la 3 puncte. Espanyol nu a câștigat de 6 etape și are 3 egaluri consecutive. Catalanii au coborât pe locul 16, momentan aflați la 9 puncte peste linie, însă au motive de îngrijorare.

Craiova – Timișoara, 20:45

Ultima etapă a sezonului regulat e, cel puțin pe hârtie, ușoară pentru echipele de pe podium. CFR merge la Juventus, FCSB e vizitată de Sepsi iar Craiova deschide etapa, cu Timișoara. Cum echipele de pe locurile 4-7 joacă între ele, e posibil ca primele 3 să intre în play-off cu un avans de minim 6 puncte. Universitatea Craiova nu a pierdut de 6 etape și are 4 victorii din 4 pe Oblemenco. Bănățenii au 7 deplasări consecutive în care nu au câștigat, de 3 ori făcând 1-1 și în celelalte meciuri fiind învinși la 0. Nu au pierdut niciun meci de campionat la diferență mai mare de un gol din octombrie, de la acel 7-0 cu FCSB. Urmărește meciul LIVE, pe Betano, singura casă de pariuri care transmite Liga 1!

Leave a Reply