toronto-raptors-boston-celtics-basketball

Ce pariem azi: derby în NBA

Primele două clasate din Conferința de Est se întâlnesc în această noapte: Toronto – Boston. Cote cu marjă 0% la Leverkusen – Werder și streaming live pentru Cupa Germaniei și Cupa Franței.

Toronto Raptors – Boston Celtics, 2:30

Conferința de Est își poate afla campioana încă din următoarele ore. Boston e cea mai puternică în acest sezon, iar singura care ține pasul e echipa din Toronto. Boston are 39 victorii, Toronto – 36, dar două meciuri mai puțin. Liderul a câștigat doar un meci pe terenul canadienilor din ultimele 12, iar atunci a avut nevoie de prelungiri. Urmărește cele mai importante meciuri de baschet cu streaming live, pe Betano.com!

Bayer Leverkusen – Werder Bremen, 21:45

Meciul zilei pe Betano e în Cupa Germaniei, în sferturile de finală. Leverkusen a pierdut un singur meci din ultimele 18, cu Bayern Munchen. Werder are două înfrângeri în ultimele 8, cu Bayern și cu adversara de azi. În decembrie, Leverkusen a trecut cu 1-0 de echipa din Bremen în Bundesliga, prima lor victorie după 5 jocuri directe. Gazdele au prima șansă azi, cota lor fiind de 1.62!

Cotele mărite de azi

Ca în fiecare zi, pe Betano ai cote mărite la o selecție de evenimente. Astăzi e vorba de Auxerre, Rangers, Genk și Swansea. Auxerre joacă acasă în Cupa Franței cu Les Herbries, din liga a treia. Swansea joacă tot pe propriul teren, cu Notts County, din liga a patra – rejucare în Cupa Angliei, după ce a fost egal în prima partidă. Genk întâlnește Kortrijk în Cupa Belgiei iar Rangers, în campionatul Scoției, merge la Partick. Pentru aceste 4 favorite, cota urcă la 6.30!

Leave a Reply