Baschetul, în centrul atenției diseară pe Betano TV

În această seară aflăm finalistele Ligii Campionilor de baschet, apoi – în Euroligă – Real Madrid și Anadolu Efes pot ajunge în Final Four, iar mai târziu în noapte, Boston, Utah și Washington pot completa tabloul sferturilor de finală din NBA, totul live pe Betano TV.

Liga Campionilor FIBA, live pe Betano TV

Iberostar Tenerife, echipă calificată în playoff-ul Ligii Spaniole, este în acest final de săptămână, gazda Final Four-ului Ligii Campionilor FIBA la baschet. Celelalte trei participante sunt AS Monaco – liderul campionatului Franței, Banvit – câștigătoarea Cupei Turciei din sezonul trecut și Venezia – locul 2 în „pallacanestro”-ul italian. Semifinalele sunt astăzi, iar finala mică și meciul cu trofeul pe masă se vor juca duminică. Betano v-a pregătit peste 150 de tipuri de pariu pentru fiecare meci.

Banvit – AS Monaco        Ora 19:00    BETANO TV    COTE
Tenerife – Venezia           Ora 22:00    BETANO TV    COTE

 

 Euroligă: ȚSKA și Fener calificate la Final4, cine li se alătură?

„Armata” din inima Rusiei a devenit un caz unic un baschetul european, reușind participarea la turneul final al Euroligii pentru a 14-a oară în ultimii 15 ani. Turcii antrenați de legendarul Zeljko Obradovic se află la a treia calificare consecutivă în Final4. Ambele echipe au măturat pe jos cu adversarele lor din sferturi și acum așteaptă celelalte două care vor completa careul de ași. ȚSKA și Fenerbahce sunt cotate cu prima și a doua șansă la câștigarea Euroligii, cotele pentru acest pariu se află AICI
Real Madrid și Anadolu Efes conduc pe Darussafaka, respectiv pe Olympiacos, cu scorul de 2-1 la general și mai au nevoie de o victorie pentru a ajunge în faza finală de la Istanbul.

Ambele partide de astăzi se dispută pe teren turcesc, iar cu toții știm prea bine ce atmosferă știu să creeze fanii turci, orice deznodămând fiind posibil!

Darussafaka (1) – Real Madrid (2)
Ora 19:30    BETANO TV   COTE

Anadolu Efes (2) – Olympiacos (1)
Ora 21:15    BETANO TV   COTE

 

 

NBA: Boston, Utah și Washington, așteptate în faza următoare

Desigur, dacă înving astăzi! Dintre cele trei echipe doar Utah joacă acasă și are prima șansă în fața celor de la LA Clippers, mai ales datorită procentajelor la aruncările de 2 și de 3 puncte, capitol la care cei de la Jazz excelează în play-off. Chicago și Atlanta pot relansa seriile cu Boston și respectiv Washington, ambele fiind conduse cu 3-2 la general.

Tabloul complet al sferturilor NBA cuprinde alte cinci echipe: Cleveland, Golden State, San Antonio Spurs, Toronto Raptors și Houston Rockets. Toate prognozele indică faptul că vom revedea finala de anul trecut dintre Lebron și Curry, dar până atunci mai avem multe nopți nedormite și multe pariuri speciale pe baschet.

Atlanta Hawks (2) – Washington Wizards (3) Ora 2:30
Chicago Bulls (2) – Boston Celtics (3)  Ora 3:00
Utah Jazz (3) – Los Angeles Clippers  (2) Ora 5:30

 Cotele partidelor din această noapte le puteți găsi aici.

 

Leave a Reply