Top 5 cele mai populare sporturi virtuale

Una dintre cele mai apreciate categorii de pe site-ul nostru este cea a pariurilor virtuale. Te așteptăm în această pagină oricând vrei tu, pentru că pariurile virtuale oferite de Betano se derulează non-stop, 24 de ore din 24. 

Profită acum de mizele pe care ți le oferim în fiecare zi, pentru evenimente sportive virtuale din: fotbal, baschet, tenis, curse de ogari, curse de cai, speedway și ciclism. Dacă nu cunoști foarte multe informații privind dinamica lor, află de mai jos cum funcționează aceste pariuri virtuale și care sunt cele mai populare sporturi din această categorie: 

Află din acest articol: 

  1. Ce sunt pariurile virtuale? 
  2. Ce avantaje oferă pariurile virtuale? 
  3. Care sunt cele mai populare 5 sporturi virtuale?

3.1. Sporturi virtuale populare la Betano: Fotbal 

3.2. Sporturi virtuale populare la Betano: Baschet

3.3. Sporturi virtuale populare la Betano: Tenis 

3.4. Sporturi virtuale populare la Betano: Curse de ogari

3.5. Sporturi virtuale populare la Betano: Curse de cai

  • Ce sunt pariurile virtuale? 

Pariurile virtuale sunt acele evenimente sportive ce nu au loc în realitate. Exact ca în cazul jocurilor din secțiunea “Vegas” de pe site-ul Betano, rezultatele pariurilor virtuale sunt generate de un RNG (Random Number Generator). Așadar, putem spune despre sporturile virtuale că intră în categoria jocurilor de noroc, simuland, cu ajutorul animațiilor grafice și a comentariilor oferite de un crainic, condițiile unor meciuri reale din: fotbal, tenis, baschet etc. 

Sporturile virtuale au un caracter 100% fictiv și de desfășoară 24/7. Durata unui astfel de eveniment sportiv este foarte mică ( 2 / 3 / 4 minute), iar denumirile echipelor și numele jucătorilor nu sunt de fiecare dată reale. Iată și un exemplu de meci virtual la fotbal de pe Betano, desfășurat între Universitatea Craiova și Vulturii: 

 

  • Ce avantaje oferă pariurile virtuale?

Dacă ești interesat de oferta Betano pentru pariuri virtuale, iată care sunt principalele avantaje pe care le ai la dispoziție, atunci când mizezi pe un astfel de eveniment sportiv:

Avantaje pariuri pe sporturi virtuale: 

 

  • Pariurile pe sporturi virtuale sunt disponibile non-stop: în absolut orice moment al unei zilei, poți juca pe pariurile virtuale oferite de platforma noastră online; în această perioadă, când evenimentele sportive reale sunt amânate din cauza pandemiei de coronavirus, sporturile virtuale le oferă pariorilor șansa de a juca atunci când doresc, indiferent de oră, indiferent de zi. 

 

 

  • Evenimentele sportive virtuale durează mult mai puțin: comparativ cu un meci clasic de fotbal, pentru care trebuie să aștepți 90+ minute, în cazul unui pariu decis la finalul partidei, evenimentele sportive virtuale iau sfârșit după doar câteva minute; așadar , afli mult mai repede rezultatul pariului pe care l-ai realizat; 

 

  • Listă extinsă de evenimente sportive virtuale: poți paria pe meciuri virtuale din 7 categorii: fotbal, tenis, baschet, curse de ogari, curse de cai, speedway și ciclism. Agenda cu pariuri este una cât se poate de ofertantă, având în vedere că fiecare eveniment sportiv durează 2 – 4 minute, acestea derulându-se fără întrerupere, pe întreaga durată a unei zile; 
  • Evenimentele sportive virtuale par mai reale decât ai crede: la acest capitol contribuie foarte mult animațiile grafice extrem de bine realizate și vocile comentatorilor sportivi, ce aduc un plus de realism întregii atmosfere; 
  • Cotele evenimentelor sportive virtuale sunt foarte bune: ține cont de faptul că rezultatele acestor meciuri sunt generate automat de un RNG (Random Number Generator), așadar, succesul acestor pariuri este determinat de șansă. Informează-te foarte bine, înainte de a paria pe evenimente sportive virtuale! Mai mult decât atât, pariază responsabil de fiecare dată, indiferent de categoria în care te afli pe site. Află aici mai multe despre ce înseamnă un Joc Responsabil

3.1. Sporturi virtuale populare la Betano: Fotbal 

 

Așa cum era de așteptat, evenimente din fotbal deschid acest top al celor mai populare pariuri virtuale. Fiecare partidă durează 3 minute: poți paria chiar acum, iar în următoarele 180 de secunde ai și aflat rezultatul meciului pe care ai mizat. Iată doar câteva dintre posibilitățile pe care le ai la dispoziție în oferta de pariuri, atunci când urmărești fotbal virtual pe platforma online Betano: 

 

  • Rezultat final; 

 

  • Total goluri Peste/Sub; 
  • Total goluri;
  • Scor corect;
  • Șansă dublă.

 

 

3.2. Sporturi virtuale populare la Betano: Baschet

Dacă îți place să te uiți la baschet și îți este dor de pariurile live pe care le puneai pe biletul tău de la Betano, pauza competițională nu trebuie să te țină departe de distracția ta. Pariurile virtuale pe baschet sunt la fel de interesante. Ca și în cazul meciurilor din fotbal, cele din baschetul virtual sunt însoțite de animații grafice realizate în jurul detaliilor și comentarii în limba română. Cât despre oferta de pariere, iată câteva exemple: 

 

  • Câștigător meci; 

 

  • Handicap meci; 
  • Total puncte;
  • Total puncte / echipă.

 

 

3.3. Sporturi virtuale populare la Betano: Tenis 

 

Încă un sport virtual pe care foarte mulți pariori îl urmăresc acum cu interes este tenisul. Un astfel de meci durează 4 minute, iar grafica utilizată pentru animațiile grafice depășește cu ușurință chiar și cele mai exigente așteptări. Mai mult decât atât, oferta de pariere pe care ți-o punem la dispoziție descrie o listă extinsă de evenimente: 

 

  • Câstigator meci; 

 

  • Scorul game-ului – variante multiple de pariere; 
  • Total puncte – variante multiple de pariere;

 

 

3.4. Sporturi virtuale populare la Betano: Curse de ogari

Dacă vrei să testezi și alte sporturi virtuale din oferta site-ului de pariuri online Betano, îți recomandăm cursele de ogari. Sunt populare printre pariori pentru că oferă cote foarte bune și determină rapid câștigătorii: o cursă de ogari durează 2 minute. Așa cum poți vedea din exemplul pe care ți l-am oferit mai sus, în cazul acestei curse, cota cea mai mică este de 4.50. 

3.5. Sporturi virtuale populare la Betano: Curse de cai

Terminăm acest clasament cu încă un sport virtual ce atrage foarte mulți pariori: cursele de cai. Exact ca în cazul curselor de ogari, acest sport este urmărit datorită cotelor foarte bune pe care le oferă. În exemplul de mai sus, favoritul pentru câștigarea acestei curse are o cotă de 4.33. Diferența dintre cursele de ogari și cele de cai este oferită de numărul concurenților: ca o cursă de ogari participă 6 participanți, în timp ce la o cursă de cai participă 8 participanți. 

Indiferent de pariul pe care alegi să îl realize pe site-ul Betano, joacă de fiecare dată responsabil!

Leave a Reply