Votează acum Jucătorul și Antrenorul din „sferturile” Cupei României Betano

Acum ai ocazia limitată de a vota Jucătorul și Antrenorul din sferturile de finală ale Cupei României Betano. Votul are loc exclusiv pe pagina de Facebook a Betano, sponsorul principal al Cupei.

Patru echipe au rămas în cursa pentru marele trofeu în Cupa României Betano după faza sferturilor de finală care a avut loc în această săptămână, iar specialiștii  Federației Române de Fotbal au nominalizat jucătorii partidelor din ”sferturi”, câte unul pentru fiecare partidă. Cel mai bun jucător din sferturile de finală va fi ales de fani în urma unui sondaj găzduit de pagina oficială de Facebook a Betano.

Mihai Stoichiță, Miodrag Belodedici și Vlad Munteanu, cei trei specialiști ai FRF, au nominalizat jucătorii și antrenorii fazei sferturilor de finală.

Astfel, poți vota acum dintre cei patru jucători și doi antrenori nominalizați de mai jos, iar aceia care vor obține cele mai multe voturi exclusiv din partea iubitorilor fotbalului vor fi numiți Jucătorul Rundei și, respectiv, Antrenorul Rundei.

Nominalizații FRF dintre jucători în urma partidelor din ”sferturi” sunt următorii: Desley Ubbink (UTA), Alex Chipciu (Universitatea Cluj), Cosmin Matei (Sepsi) și Ermal Krasniqi (CFR Cluj).

Nominalizații din rândul antrenorilor sunt Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) și Cristiano Bergodi (Sepsi).

Iată și de ce aceste nume au meritat să se afle pe lista nominalizaților.

Desley Ubbink (UTA)

Mijlocașul olandez Desley Ubbink a fost integralist la UTA și a oferit pasa decisivă pentru golul marcat de Virgiliu Postolachi în poarta celor de la FCU Craiova 1948. O reușită care i-a calificat pe arădeni în semifinale. Ubbink, jucătorul nominalizat de FRF din această partidă, a ratat o mare ocazie în minutul 47, când portarul Gurău a respins in extremis.

Alex Chipciu (Universitatea Cluj)

Condusă la pauza meciului de la Sibiu, echipa Universitatea Cluj a întors spectaculos rezultatul în partea secundă. Semnalul revenirii a fost dat de mijlocașul Alexandru Chipciu, jucător intrat la pauză în locul lui Dan Nistor, și care a egalat cu un șut spectaculos din afara careului, în minutul 51. Șepcile Roșii au tranșat disputa cu Hermannstadt, scor 2-1.

Cosmin Matei (Sepsi)

Integralist la Sepsi în victoria 4-1 cu CS Mioveni, mijlocașul Cosmin Matei (31 ani) și-a trecut în cont o dublă în minutele 69 și respectiv 90. Mai întâi a reluat în poartă mingea pe care Alexandru Tudorie a trimisese în bară, pentru ca la a doua reușită să marcheze dintr-o deviere. Matei mai are în acest sezon 6 goluri în Liga 1, unul în Supercupa României și o altă reușită în preliminariile Conference League.

Ermal Krasniqi (CFR Cluj)

CFR Cluj revine în semifinalele Cupei României după o absență de patru ani, iar mijlocașul kosovar Ermal Krasniqi este jucătorul care practic a calificat echipa din Gruia în careul de ași. Intrat în debutul reprizei secunde, Krasniqi a marcat unicul gol al meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș, în minutul 89, cu un șut din interiorul careului la colțul scurt.

Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj)

Prin schimbările efectuate la pauză, Ioan Ovidiu Sabău a schimbat soarta meciului cu Hermannstadt.

Cristiano Bergodi (Sepsi)

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi este la un pas de a doua finală în Cupa României Betano alături de formația din Sf. Gheorghe.