Răzuiește cartonașul cu surprize la Betano și câștigă Jetoane de Aur sau Rotiri Gratuite

Din 16 noiembrie, intră pe site-ul Betano și bucură-te de surprize mari. În secțiunea de cazino online te așteaptă cartonașul pe care trebuie să îl răzuiești și poți câștiga Rotiri Gratuite la sloturile tale preferate sau câștigi chiar faimoasele Jetoane de Aur. Nu e nevoie să îndeplinești condiții de rulaj, banii pe care îi câștigi ajung direct în soldul tău de jucător.

Sloturi Playtech

La Betano te distrezi cu jocuri de tip slot realizate de cele mai mari nume în domeniu, iar Playtech este renumit pentru originalitatea sloturilor și posibilitățile bune de câștig. Jocurile lansate de Playtech au rate de returnare la jucător destul de mari iar atmosfera realistă e apropiată de cea a păcănelelor din săli. De aceea, Betano a selectat cele mai bune sloturi marca Playtech – : Buffalo Blitz, Epic Ape, Dragon Champions sau jocul Age of Gods/ Gods of Storm.

Cum participi la noua ofertă Betano?

Joacă cel puțin 50 de lei la sloturile online Playtech. Poți alege  Buffalo Blitz, Epic Ape, Dragon Champions sau îndrăgitul joc video Age of Gods. Pe ecran apare un mesaj că ești gata să primești cartonașul norocos. Trebuie să îl accepți imediat, căci este disponibil o singură dată pe zi. Dacă ratezi oportunitatea, șansa îți va surâde abia mâine. Fiecare jucător poate participa la ofertă, o dată pe zi. 

Ce câștigi răzuind Cartonașul?

După ce dai click și accepți cartonașul, îl răzuiești și poți câștiga Rotiri Gratuite sau minunatele Jetoane de Aur de la Betano. Trei simboluri identice pe același rând, înseamnă că ai câștigat! Unele cartonașe au afișat mesajul ’’necâștigător’’, asta înseamnă că norocul te așteaptă în zilele următoare.

Rotirile Gratuite le poți folosi doar la sloturile Buffalo Blitz sau Epic Ape din secțiunea Casino de la Betano. Fiecare Rotire Gratuită are valoarea de 0.4  RON. Poți câștiga maximum 50 de Rotiri Gratuite. Jetoanele de Aur le poți folosi doar la masa de ruletă exclusivă Betano. Fiecare Jeton de Aur are o valoare nominala de 5 RON. Atenție, câștigi maxim 5 Jetoane de Aur, așa că nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine. 

Cum utilizezi câștigurile?

Câștigurile rezultate în urma Rotirilor Gratuite sau ale Jetoanelor de Aur nu au condiții suplimentare de rulaj și ți se transferă în soldul tău de jucător ( în secțiunea Bani reali). Rotirile Gratuite și Jetoanele de Aur le poți folosi o singură zi, începând cu data acordării. În cazul în care nu sunt folosite , ele vor expira. Distrează-te și bucură-te de sloturile favorite de la Playtech, cu oferta de răzuit de la Betano!

Leave a Reply