astra seto

Astra luptă pentru playoff cu liderul din Liga 1

Astra Giurgiu joacă astăzi în Liga 1 contra celor de la Viitorul, de la ora 20:00, în etapa 24. Echipa lui Șumudică ar putea urca pe un loc de playoff, dar ambițiile din Giurgiu sunt mult mai mari.

Meciul are peste 182 de tipuri de pariuri pe Betano. Vezi aici toate pariurile pentru Liga 1.

Aflată pe locul aș șaptelea în campionat, Astra ar putea urca pe poziția a șasea, dacă învinge Viitorul, iar Dinamo nu câștigă luni contra lui FC Botoșani. Și un egal ar fi suficient pentru Astra, dacă Botoșaniul îi va învinge pe „câinii roșii”.

Astra – Viitorul – citește cele mai interesante date statistice inainte de meci

Singura echipă românească rămasă în cupele europene are 4 victorii la rând în Liga 1 și, conform spuselor antrenoului Marius Șumudică, poate ataca titlul dacă va obține 12 puncte din următoarele patru partide. Viitorul este prima țintă din plan.

De aceea, motivația Astrei este clară. Se va lovi însă de liderul Ligii 1, Viitorul, care are o serie de 3 partide consecutive câștigate în deplasare. Astra a obținut 5 victorii din 11 meciuri pe teren propriu și are cota de 2,55 la victorie diseară, iar oaspeții una de proape de 3,00.

Ultimele 4 meciuri ale Viitorului au avut peste 2,5 goluri și, ținând cont că și Astra va ataca diseară, un scenariu similar poate avea loc inclusiv duminică seară. Betano oferă o cotă de 2,20 pentru o partidă cu cel puțin trei goluri.

După un meci foarte bun în Europa League (2-2 contra lui Genk, o echipă net superioară pe hârtie din toate punctele de vedere), Astra a arătat o creștere de formă care ar putea continua și diseară. Nu are de câștigat decât spectacolul sportiv, pentru că partida este una cu miză în care liderul Viitorul va avea de înfruntat o opoziție dură.

Leave a Reply