Razvan Lucescu

Interviu în exclusivitate pe Betano cu Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai importanți antrenori români ai momentului

Regele din Salonic, Generalul sau chiar Dumnezeul lui Paok sunt câteva dintre apelativele cu care fanii lui PAOK îl răsfață, pe bună dreptate, pe cel mai titrat antrenor din istoria clubului de pe malul Egeei. 

Ciprian Marica s-a deplasat la Salonic special pentru a intra în casa lui Răzvan și a oferi în exclusivitate un interviu pentru fanii din România, direct de la firul ierbii de pe Toumba, “Catedrala din Salonic”.

În disciscuția despre nivelul fotbalului din România, comparativ cu cel din Grecia, Răzvan a subliniat importanța pasiunii din tribune, care transmite indirect și jucătorilor o agresivitate necesară în fotbalul mare. “Rivalitatea dintre cluburile mari din Grecia este mult mai mare decât la cluburile mari din România.”

Despre Liga 1, Răzvan crede că pentru a ajunge la nivel superior are nevoie de investiție, profesionalism și răbdare, lucruri care de regulă lipsesc din peisajul fotbalistic românesc. “Trebuie să existe o strategie profesională și lăsați oamenii care se pricep la fotbal să își facă meseria corect, serios, să li se acorde un timp și să nu se ia decizii pe fond emoțional. ”

În ceea ce privește viitorul lui după aventura de la PAOK, una care pare să îl stoarcă de toată energia, Răzvan ia în calcul chiar și o pauză, mai ales că pentru el PAOK înseamnă totul momentan. “Pentru mine PAOK în momentul de față este totul. Nu știu ce se va întâmpla, dacă mâine ar trebui să mă opresc, mi-ar plăcea chiar sa mă opresc, să iau o pauză”.

Așadar, pentru a afla mai multe despre viziunea lui Lucescu în fotbal, despre pasiunea cu care se trăiesc meciurile în Grecia și chiar despre viitorul lui ca antrenor, nu trebuie să ratezi interviul întreg pe care îl găsești aici: https://www.youtube.com/watch?v=qTBco_X4Wa4