Suspansul continuă în Liga Campionilor cu alte trei meciuri, miercuri, 7 august

Seara de miercuri, 7 august, propune alte trei meciuri din turul 3 preliminar în Liga Campionilor: Slavia Praga – Union SG, Slovan Bratislava – APOEL și Jagiellonia Bialystok – Bodo/Glimt. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 5% (bonus de 5%) pentru un bilet multiplu cu trei selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Trei selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 10!

Din oferta Betano de miercuri, 7 august, am ales cele trei meciuri programate în preliminariile din Liga Campionilor și am mizat pe cote mai mare de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 5%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Slavia Praga – Union SG (20:00)
Rezultat final – Slavia Praga (cota 1.87)

Slavia Praga are o serie de zece meciuri fără înfrângere. De cealaltă parte, Union SG vine după zece partide în care n-a pierdut. Este primul meci oficial între cele două echipe.

În actualul sezon, Slavia Praga are două victorii și o remiză în cele trei meciuri oficiale, fără a primi vreun gol.

Union SG a început campionatul belgian cu o remiză albă în deplasare, după care a câștigat pe teren propriu (3-1 cu Beerschot).

Slovan Bratislava – APOEL Nicosia (21:30)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.83)

Slovan s-a impus în cinci din cele șase meciuri disputate până acum sezonul acesta. APOEL are o singură victorie în precedentele cinci partide, incluzând aici și meciurile amicale.

În ultimele două meciuri Slovan n-a primit niciun gol și a marcat de șase ori.

APOEL a disputat doar două jocuri oficiale, dubla cu Petrocub din turul preliminar anterior (1-0 pe teren propriu și 1-1 în deplasare).

Jagiellonia Bialystok – Bodo/Glimt (21:45)
Rezultat final – Egal (cota 3.55)

Cinci victorii în cinci meciuri pentru Jagiellonia Bialystok sezonul acesta, cu cel puțin două goluri marcate în fiecare dintre meciuri. Doar în două dintre aceste jocuri ambele echipe au marcat.

Echipa poloneză a trecut în turul 2 preliminar de Panevezys, cu 7-1 la general.

Același scor la general s-a înregistrat și în dubla dintre Bodo/Glimt și letonii de la Rigas FS.

Bodo/Glimt ocupă primul loc în clasamentul primei ligi din Norvegia după 18 etape și este neînvinsă în ultimele cinci partide oficiale în toate competițiile, interval în care a marcat 15 goluri.

Pe cele trei meciuri de fotbal de mai sus din Liga Campionilor am obținut cota 12.14 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 607,42 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 5% oferit de Betano care înseamnă 27,87 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile de miercuri, 7 august, din preliminariile Ligii Campionilor.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).