Simona Halep te ajută să completezi misiunea Roland Garros!

Misiunea Roland Garros este activă pe Betano, iar pentru a o completa poți paria LIVE și pe meciul Simonei Halep de azi, cu Taylor Townsend, după ora 14:30.

Taylor Townsend a împlinit 22 de ani luna trecută și vine la Roland Garros după două turnee ITF câștigate pe zgură. Americanca de pe locul 72 în clasamentul WTA a primit un wildcard pentru a intra pe tabloul principal, iar în primul tur a învins-o în două seturi pe Myrtille Georges, numărul 210 mondial. Townsend a avut 9 meciuri cu jucătoare de top 20 și le-a pierdut pe toate, cu Simona Halep fiind pe teren doar în august anul trecut, la Cincinnati. Simona a câștigat ușor, în 67 minute: 6-4, 6-1.

STREAMING LIVE la toate meciurile de la Openul Francez!

Simona Halep a învins-o pe Alison Riske în primul tur, după ce a pierdut primul set: 2-6, 6-1, 6-1. În 2018 are trei finale: Shenzhen (singura câștigată), Melbourne și Roma. Roland Garros poate fi primul grand slam câștigat de româncă, mai ales că a jucat finala de două ori: în 2014 a pierdut cu Șarapova și în 2017 cu Ostapenko.

Pentru a își păstra primul loc în clasamentul WTA, Simona e obligată să ajungă în cel puțin în semifinale – suficient doar dacă Wozniacki pierde în turul 3 cu Pauline Parmentier. Altfel, românca trebuie să ajungă în finală, iar dacă acolo o va întâlni pe Wozniacki, să o și câștige.

Cum te poate ajuta meciul Simonei Halep să completezi misiunea Roland Garros?

E simplu. În perioada 27 mai – 2 iunie trebuie să plasezi 6 bilete live cu cotă de cel puțin 1.80 și miză minimă de 5 lei. Termină misiunea și Betano îți oferă 30% din totalul mizelor, sub forma unui full bet! Meciul Simonei era programat inițial la ora 12:00, însă programul a fost modificat și acum e așteptată să intre pe teren după ora 14:30. Plasează pariul și fă încă un pas spre completarea misiunii! Vezi AICI cum poți participa la Misiunea Roland Garros!

Leave a Reply