pep guardiola premier league

Ziua Premier League: Care sunt favoritele?

City, United și Chelsea au cheltuit cel mai mult în această vară, așa cum am arătat în primul articol din seria celor patru dedicată debutulul nu sezon din Premier League.

Dar ce ne spun cotele despre favoritele acestui sezon?

TREI GIGANȚI ȘI UN SINGUR TROFEU

Atât casa de pariuri Betano, cât și majoritatea bookmakerilor din lume le văd în top trei pe concitadinele City și United și pe campioana Chelsea, cu un mic avantaj pentru echipa lui Pep, perdanta-șefă a sezonului trecut.

Click aici pentru a paria pe campioana Angliei

După cum știm, fotbalul se joacă pe teren, iar supertransferurile lui City din această perioadă de mercato (Mendy, Danilo, Walker, Luiz, Ederson, Zuculini sau Bernardo Silva) trebuie să se integreze cât mai bine în noua mașinărie a lui Guardiola, unul dintre cei mai de succes antrenori din fotbalul modern. Aceeași sumă de bani a fost cheltuită de Real în vara lui 2009 pentru aducerea galacticilor Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema și Xabi Alonso.

CHELTUINHO

Dacă tot vorbeam de antrenori și de mulți bani cheltuiți, Jose Mourinho a devenit în această vară cel mai mare cheltuitor din istorie, mai exact, „The Special One” a făcut shopping de jucători în cei 17 ani de carieră în valoare de 1,2 miliarde de euro, depășindu-l pe Ancelotti (1 miliard în 22 de ani). Vara asta, pare-se însă, că a cumpărat mai cu cap, aduncând doar trei fotbaliști: Lukaku, Matic și Lindelof, adică un jucător de top pe fiecare compartiment – atac, mijloc și apărare.

„The Blues”, campioana en titre, a mutat la fel ca United, 3 jucători de excepție – câte unul în fiecare compartiment – Morata în atac, Bakayoko la mijloc și Rudiger în apărare. Din aceste mutări putem deduce că Mourinho și Conte sunt mulțumiți cu echipele care în sezonul trecut le-au adus Europa League și respectiv titlul în Premier League.

SPECIALE HEAD 2 HEAD: DUELURI DE ZILE MARI

Betano.com v-a pregătit în acest sezon o ofertă bogată cu peste 1300 de posibilități de pariere pe fiecare meci din Premiership. Pe lângă acestea, în secțiunea pariurilor speciale, fanii adevărați ai fotbalului englezesc pot alege să parieze pe duelurile în clasament ale echipelor.

Cine va fi șef în Manchester? Mou sau Pep? Dar la Londra? Spurs sau Blues? Click aici! 

1. Ziua Premier League: Banii vorbesc http://bit.ly/2uuIhst
2. Care sunt favoritele? http://bit.ly/2uv9HP9
3. Vânătorii de surprize http://bit.ly/2wA2Dy1
4. Începe nebunia! http://bit.ly/2vWfwVk

Leave a Reply