costel pantilimon premier league

Ziua Premier League: Vânătorii de surprize

Știm clar care sunt favoritele an de an la titlul în Premier League, dar cine credea că Leicester ar putea vreodată să viseze să ia liga printre atâția granzi? Cine ne surprinde ACUM?

VULPI DE SEZON

De când cu Leicester, în fiecare sezon ne gândim care dintre echipele mai mici ar putea să „facă o figură frumoasă”, cum ar zice toți comentatorii de fotbal la TV. Hai să aruncăm o privire asupra ligii și să vedem care-i treaba.

Leicester are șansa a opta la titlu, 10 lei investiți aducând un câștig de 200 de lei. Click aici pentru a paria pe campioana Angliei! 

CINE POATE PRODUCE SURPRIZA?

Pocchetino, Klopp și Wenger și echipele lor se află în a doua urnă a favoritelor., cu șanse similare la ridicarea mult-râvnitului trofeu.

Vicecampioana Tottenham a fost surpriza sezonului, dar în vara asta nu a adus nici un jucător important și are probleme cu accidentările, lucru care ar putea produce un start de sezon mai greoi, chiar dacă va juca meciurile de acasă pe Wembley.

Liverpool a fost la două puncte de podium anul trecut, dar titlul e încă un vis îndepărtat pentru „cormorani”. Dacă vor reuși să țină de Coutinho, atunci e clar că „The Reds” mizează pe continuitate și pot merge mai sus.

Arsenal are mereu ambiții de campioană, dar aceste ambiții mor de obicei până de Crăciun. Wenger ține post la lauri și la premiul de cel mai bun antrenor încă din sezonul 2003/2004, iar dacă va da greș și în acest an, sigur nu-l dă nimeni afară.

Everton pare decisă să facă un pas înainte. Rooney s-a întors, iar odată cu el banii de pe Lukaku au adus la rivala eternă a lui Liverpool câțiva jucători de calitate.

Vulpile lui Shakespeare vor să devină o echipă de atac și nu una care stă la cutie și mușcă pe contraatac, așa că pare că va fi carne de tun și în sezonul acesta.

Cotele pentru primele două etape din Premier League sunt aici! 

PANTI, ÎNTRE BANCĂ ȘI RETROGRADARE

Cotele Betano.com ne spun că Watford, Brighton și Huddersfield sunt favorite și ele, dar la „calificarea” în Championship. Dacă la noile sosite e clar că de vină ar putea fi adaptarea la liga mare, echipa lui Pantilimon pare o adunătură de jucători de care echipele mari au tot scăpat în ultimii ani. Costel al nostru sperăm să prindă mai multe minute ca anul trecut, lucru pe care i-l dorim și lui Gardoș la „Sfinți”.

Cine retrogradează din Premier? Click aici!

1. Ziua Premier League: Banii vorbesc http://bit.ly/2uuIhst
2. Care sunt favoritele? http://bit.ly/2uv9HP9
3. Vânătorii de surprize http://bit.ly/2wA2Dy1
4. Începe nebunia! http://bit.ly/2vWfwVk

Leave a Reply