ozil goluri

Top 10 cele mai frumoase goluri din 2016

Anul 2016 a fost unul amestecat cu lucruri rele, parcă mai rele ca niciodată în lume, de la disparițiile unor personalități din toate domeniile până la turbulențe cauzate de așa numitul „terorism”. Au fost desigur și momente frumoase, iar unele dintre ele s-au petrecut pe terenul de sport, la fotbal, acolo unde așii „sportului rege” s-au întrecut în execuții spectaculoase. Iată un Top 10 al celor mai frumoase goluri din 2016.

1.

Locul 1 îi revine portarului Masulouke Oskarine (Chile) care a marcat golul victoriei într-un meci, din foarfecă. Și-a greșit cumva acest om întreaga carieră, hotărând să stea în poartă în loc să joace în atac?

2.

Dimitri Payet (West Ham United) a înscris probabil cel mai frumos gol din Anglia. Nimeni nu i-a stat în cale, dacă mai era o echipă pe teren o dribla și pe aceea.

3.

Dario  Benedetto a marcat un gol de la peste 30 de metri în fotbalul argentinian, în meciul Boca Juniors-Quilmes. Reacția cometatorului este pe măsură.

4.

O acțiune care a mers șnur, ca pe computer la FIFA 17, a fost finalizată de Fernando Forestieri în fotbalul din Anglia.

5.

Mexicanul Michael Antonio Arroyo Mina a continuat o acțiune la care alții ar fi căzut și ar fi încercat să obțină o lovitură liberă, a șutat și a ieșit asta.

6.

Toată lumea a văzut golul lui Shaquiri de la EURO 2016. Un gol căzut pe final de meci care a egalat Polonia și a asigurat Elveției un punct important pentru a avansa din grupe.

7.

Un gol care poate ar fi meritat să fie mai sus. Mulți și-ar fi rupt piciorul sau ar fi căzut la pâmânt, după o asemenea execuție. Faptul că mingea s-a dus la vinclu e doar un bonus.

8.

O demonstrație de tehnică și sânge rece a lui Mesut Ozil (Arsenal). Nimic nu este mai frumos în fotbal când un atacant avansează spre poartă, iar în jurul său adversarii cad fără putere, doar la fente.

9.

Dele Alli a marcat un gol în meciul Crystal Palace – Tottenham printr-un procedeu pe care dacă fotbaliștii l-ar reuși în fiecare zi s-ar termina cu jocul de fotbal.

10.

Un călcâi urmat de un voleu au dus la această frumoasă fază în meciul Las Palmas i Villarreal, cu Prince Boateng la finalizare.

Leave a Reply