steaua astra liga 1

Steaua joacă la Astra cu Marjă 0% pe Betano

Steaua joacă în această seară pe terenul Astrei un meci foarte important. „Roș-albaștrii” au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a reveni pe locul 1 din Liga 1, dar pentru a fi siguri în totalitate trebuie să câștige.

Pariază live online pe meciul FCSB – Astra (6 aprilie 2017, ora 20:30)

Betano.com a pregătit la cote maxime cea mai importantă partidă a etapei 20. Sunt peste 190 de tipuri de pariuri pentru Astra – Steaua, pe Betano.com.

Mai mult, partida este oferită cu cote Marjă 0% . Acestea oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%.,

Un alt tip de pariu interesant este cel pentru echipa care marcheză prima și câștigă. Astra are o cotă de 3,85 pentru acest tip de pariu, iar echipa din București o cotă de 2,50.

Toate pariurile pentru meciul Astra – Steaua sunt aici, pe site-ul Betano.

Steaua, fără soluție la poarta Astrei 

„Militarii” nu au mai marcat în ultimele patru partide pe terenul Astrei, dar ar putea profita acum să spargă gheața. Elevii lui Șumudică au două înfrângeri din ultimele 3 partide de campionat.

Roș-albaștrii nu stau nici ei strălucit, cu două înfrângeri din ultimele trei etape. Ei au doar 3 puncte din ultimele 3 partide jucate în deplasare.

De altfel, forma slabă i-a adua în postura să tremure pentru primul loc. Ei încep meciul cu Astra de pe locul al doilea în Liga 1, la egalitate de puncte cu liderul Mediaș (37 de puncte).

Cun un egal, Steaua și-ar recupera locul 1, cu condiția ca Viitorul să nu câștige în celălalt meci al zilei. Dacă Steaua nu câștigă, iar Viitorul bate Chiajna vom avea un nou lider, acesta fiind echipa lui Gică Hagi.

Echipe probabile Astra – Steaua

Astra nu se poate baza pe Romario Kortzorg, Damien Boudjemaa, Gerlado Alves (accidentați) și Denis Alibec (menajat). De la Steaua vor lipsi Pintilii, Tănase și Filip.

Astra: Lung – Stan, Săpunaru, Oros, Morais – Seto, Lovin – Ioniţă II, Teixeira, Nicoară – Budescu

Steaua: Niţă – Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Leave a Reply