liga campionilor calcule

Pariuri și calcule pentru meciurile de astăzi din Liga Campionilor

Seara de Liga Campionilor  aduce noi meciuri de cel mai înalt nivel. Cinci echipe se pot califica astăzi, la capătul celei de-a cincea etape a grupelor E, F, G și H.

Sevilla, Beşiktaş, Porto, Real Madrid și Șahtior Donețk pot ajuge de astăzi în optimile de finală ale Champions League, acolo unde s-ar alătura celor deja calificate – Bayern Munchen, Manchester City, Tottenham Hotspur și Paris Saint – Germain.

Cote de pariuri live și înainte de meci pe Liga Campionilor 2017/2018

Grupa E: Spartak Moscova – Maribor (19:00), Sevilla v Liverpool (21:45)

Liverpool se poate califica în mod cert astăzi în optimile de finală cu o victorie. În cazul unui rezultat de egalitate va avansa doar dacă Spartak Moscova pierde în celălalt meci al serii.

Partida lui Liverpool de la Sevilla va fi una pe viață și pe moarte. Spaniolii pot obține ei calificarea, în cazul unei victorii. Cele două echipe sunt despărțite în clasament doar de un singur puncte (Liverpool 8, Sevilla 7). În tur, spaniolii au plecat cu un rezultat de 2-2 de pe Anflied. Un egal diseară are pe Betano o cotă de peste 3,50. Sevilla – Liverpool are pe Betano o ofertă extinsă de pariere și cele mai mari cote (Marjă 0%)

Spartak nu poate pierde locul în primăvara europeană și va avea asigurat cel puțin poziția a treia cu un rezultat de egalitate diseară. Opoziția din partea lui Maribor va fi puternică, deoarece slovenii știu că o înfrângere diseară îi aruncă pe ultimul loc.

Grupa F: Napoli v Șahtior Donețk (21:45), Manchester City v Feyenoord (21:45)

Manchester City este deja calificată, dar se luptă pentru primul loc al grupei. Englezii și-l pot asigura, dacă vor câștiga diseară, iar Șahtior pierde. City poate termina prima și dacă va încheia la egalitate, dar Șahtior să piardă. City va juca împotriva codașei grupei, Feyenoord, care are o cotă de peste 14,00 pentru o victorie surpriză!

Fosta echipă a lui Mircea Lucescu este pe locul 2 cu 9 puncte și se va califica cu un rezultat de egalitate pe terenul lui Napoli. Chiar dacă pierde poate avansa, cu condiția să îi fie superioară lui Napoli în meciurile directe. Superioară n clasament celor de la Napoli (doar 3 puncte), Șahtior are o cotă foarte mare pentru o posibilă victorie în deplasare, diseară.

Napoli este obligată să câștige cu un scor care să o aducă cel puțin la egalitate cu Șahtior în meciurile directe. Italienii au pierdut cu 2-1 la Șaktior.

Feyenoord nu mai poate ajunge pe unul dintre printre primele două locuri ale grupei.

Grupa G: Beşiktaş – Porto (19:00), Monaco –  Leipzig (21:45)

Beșiktaș este cea mai puternică echipă a grupei, lideră cu 10 puncte. Turcii pot termina primii chiar și cu un rezultat de egalitate. În cazul în care pierd, se pot califica de asemenea dacă Leipzig nu va câștiga la Monaco.

Porto are 6 puncte și se poate califica diseară dacă va câștiga la Beșiktaș, iar Leipzig nu învinge. La rândul său, Leipzig (4 puncte) va ieși din calculele pentru primele două locuri, dacă nu câștigă, iar Porto învinge.

Cu doar două puncte, Monaco are ca unică variantă victoria, coroborată cu o înfrângere a lui Porto pentru a împinge calculele calificării pentru ultima etapă a grupelor. O înfrângere este echivalentă cu eliminarea pentru francezi.

Grupa H: Borussia Dortmund – Tottenham Hotspur (21:45), APOEL – Real Madrid (21:45)

Tottenham are 10 puncte și este calificată, urmând să își sigure locul 1 în cazul unei victorii diseară. Englezii pot fi siguri de primul loc și dacă vor termina cu un rezultat similar cu cel al lui Real Madrid (7 puncte), fiind superiori în meciurile directe cu spaniolii.

Real Madrid trebuie să învingă diseară pe terenul lui APOEL, pentru a obține biletele pentru primăvara europeană. Elevii lui Zinedine Zidane ar putea avansa și în cazul unui rezultat de egalitate, cu condiția ca Borussia Dortmund să nu o învingă pe Tottenham.  Un rezultat de egalitate diseară între APOEL și Real Madrid are o cotă de este 8,00 pe Betano.

Nemții de la Dortmund au doar două puncte și, pentru a rămâne în calcule, ar avea nevoie ideal de victorie diseară, iar Real Madrid să piardă. Un scenariu similar este aplicabil și în cazul lui APOEL.

Foto: Uefa.com

Leave a Reply