preliminarii cm 2018

Franta, Olanda și Portugalia încep preliminariile Cupei Mondiale 2018


Marți seară se joacă primele partide din grupele A, B și G ale preliminariilor Cupei Mondiale 2018. Echipe importante, precum Franta, Olanda și Portugalia, vor debuta în calificările pentru turneul final din Rusia.

Grupa A: Franta, favorită în Belarus

Meciurile din Grupa A se joacă marți seară de la ora 21:45. Acestea sunt Belarus – Franța, Bulgaria – Luxemburg și Suedia – Olanda.

Francezii revin în meciurile oficiale după finala de la EURO 2016 și sunt favoriți, chiar dacă joacă în deplasare. Elevii lui Didier Deschamps beneficiază de o cotă foarte interesantă la victorie, de 1,60, la pariurile sportive, pe Betano.com. Belarus are o echipă cu o apărare puternică, dar Franța vine după 10 victorii din ultimele 12 meciuri și nu ar trebui să rateze cele trei puncte.

Citește și: Spania face scorul serii în preliminariile Cupei Mondiale 2018

Suedia – Olanda se anunță un meci echilibrat, dar cu mari ambiții la mijloc. Nordicii au un nou antrenor, Janne Andersson, care speră să îi ducă la un turneul final mondial după două ediții ratate. Olandezii nu au fost prezenți la EURO 2016 și au nevoie de o calificare în 2018, iar la acest moment par pe drumul cel bun chiar dacă au pierdut un amical cu Grecia.

Grupa B: Cu ochii pe Portugalia și Ungaria

În grupa B se joacă marți, de la ora 21:45, partidele Andorra – Letonia,  Insulele Feroe – Ungaria și Elveția – Portugalia.

Ungaria este o favorită certă în partida din Insulele Feroe, mai ales după EURO 2016 când maghiarii au arătat o formă peste așteptări. Cota de peste 1,30 pe victoria Ungariei este mai mult decât atractivă pe Betano.com.

Un meci echilibrat este cel dintre Elveția și Portugalia. Chiar dacă sunt campionii Europei, portughezii vor trebui să arate dacă au trecut peste euforia câștigării titlului din Franța, în fața unei echipe solide a Elveției.

Grupa H: Cotă uriașă pentru Gibraltar

Cota serii vine în Grupa H a preliminariilor, acolo unde se joacă marți de la ora 21:45 meciurile Bosnia Herțegovina – Estonia, Cipru – Belgia și Gibraltar – Grecia.

Gibraltar are o cotă de peste 70 pe Betano.com pentru o victorie cu Grecia. Cei pasionați de pariuri pe meciuri surpriză, cu mize mici, dar potențiale câștiguri mari, pot alege de distracție acest meci. Grecia nu ar trebui să aibă însă probleme în a obține victoria.

Pariază pe calificările CM 2018 (zona Europa)

Foto: Uefa.com

Leave a Reply