fcsb cupa romaniei

FCSB a lăsat 13 jucători acasă. Cotele au căzut

Poli Timișoara are șansa astăzi de a se califica în sferturile de finală ale Cupei României. Adversara FCSB a lăsat acasă mulți jucători de bază și va avea un prim 11 neobișnuit.

Vezi cotele pe meciul Poli Timișoara – FCSB din Cupa României (30.11.2017, ora 21:30)

 

Pentru meciul de diseară cu Poli, Nicolae Dică nu va conta pe o mulțime de jucători importanți. Au rămas acasă Benzar, Planici, Teixeira, Florin Tănase – toți accidentați, alături de cei menajați – Niţă, Bălaşa, Morais, Momcilovici, Pintilii, Enache, Ovidiu Popescu, Budescu şi Alibec.

În urma acestor mutări decise, cotele la pariuri sportive au scăzut drastic pentru victoria lui Poli. Bănățenii aveau vineri un multiplicator de peste 7 pe Betano, iar sâmbătă au rămas cu 3,90. Chiar și așa, cota este una atractivă având în vedere că Poli are o șansă îmbunătățită la victorie.

Primul 11 al Stelei ar putea arăta astfel, pe Bega: A. Vlad – Pleaşcă, Artur Jorge, Larie, L. Filip – Vl. Achim, Nedelcu – Golofca, Man, De Amorim – Gnohere

Pe banca de rezerve se vor afla jucători tineri de la echipa a treia precum Pacionel, Ianis Stoica, D. Benzar, Szecui, și Ardelean.

Gazdele ar putea alinia următoarea echipă: Straton – Străuț, Melinte, Cânu, Ciucur – Al. Munteanu, Soljic – Vașvari, Artean, Bîrnoi – Abraw

Roș-albaștrii au fost eliminați de trei ori în ultimele șase sezoane în optimile de finală ale cupei, cea în care vor juca și astăzi. În urmă cu șase ani, chiar Poli Timișoara reușea să elimine FCSB-ul, numit la acea vreme Steaua București. Bănățenii s-au calificat în finala cupei din 2007, trecând în semifinale tot de Steaua.

Ultimul trofeu în Cupa României a fost câștigat de FCSB în 2015, contra lui U Cluj.

Leave a Reply