real madrid cupa spaniei

Liverpool, Lazio și Real Madrid joacă astăzi în Cupe

Joi seară se joacă în fotbalul european în trei competiții importante. Cupa Angliei, Cupa Spaniei și Cupa Italiei programează fiecare partide în care sunt implicate echipe de top.

Real Madrid, favorită cu Celta

În Cupa Spaniei, astăzi începe prima manșă din sferturile de finală. Sunt programate meciurile Alcorcon – Alaves (20:15) și Real Madrid – Celta Vigo (22:15), ambele transmise pe Betano TV cu streaming live.

Elevii lui Zidane sunt favoriți pe hârtie, dar nu trebuie să o subestimeze pe Celta. Este evident că „albii” vor ținti nu doar victoria, ci și marcarea unui număr de goluri care să facă din retur doar o formalitate. În acest sens, pentru prima oară în actualul sezon de Cupă, Cristiano Ronaldo va fi în echipă, ceea ce arată dorința celor de la Real de a atinge semifinalele. Portughezul nu a mai jucat în Cupă de doi ani!

Celta a fost învinsă în acest sezon cu 2-1 pe Santiago Bernabeu, iar sezonul trecut cu 7-1. Real Madrid a câștigat ultimele șase partide de pe teren propriu cu Celta, marcând 21 de goluri și primind doar două. În această seară, „galacticii” au o cotă la victorie de 1,22, pe Betano.com, care oferă și 2,15 pentru ca doar o singură echipă să înscrie în meci.

Liverpool, o deplasare mai dificilă decât pare

Liverpool joacă diseară, de la ora 21:45, a doua manșă din turul al treilea din Cupa Angliei, pe terenul celor de la Plymouth Argyle. Pe Anfield, în prima manșă, Liverpool a terminat cu un neverosimil 0-0. Presa din Anglia se așteaptă la una dintre cele mai mari surprize din Cupa Angliei, mai ales că „roșii” vor juca cu mulți tineri în echipă. Partida este transmisă cu streaming live, iar Plymouth are cota de 11,00 pentru victorie.

Lazio, meci eliminatoriu cu Genoa

Lazi va debuta în acest sezon de Cupa Italiei în meciul eliminatoriu pe care îl joacă pe teren propriu cu Genoa. Gruparea romană a câștigat acasă 8 din 11 partide în acest sezon de Serie A și se află pe locul al patrulea în campionat.

Din ultimele trei partide directe, Lazio a câștigat două, iar unul s-a terminat egal. Însă, înainte de acestea, Genoa câștigase opt! Diseară, Lazio este favorită și are cota de 1,75 la victorie, iar toate partidele din Cupa Italiei se văd cu streamng live pe Betano TV.

Leave a Reply