manchester united

Va reuși Manchester United să obțină singurul trofeu care îi lipsește?

Manchester United mai are de făcut doi pași până în finala Europa League, singurul trofeu care îi lipsește din impresionanta vitrină. Englezii joacă diseară prima manșă din semifinale, pe terenul celor de la Celta Vigo.

Pentru Manchester United aceasta este prima semifinală din Cupa UEFA sau Europa League.

Betano a pregătit acest meci de mare interes cu peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care oferă câștiguri maxime pentru pariori.

Pariuri live și înainte de meci pe Celta – United (Europa League, 4 mai, ora 22:05)

Elevii lu Jose Mourinho sunt neînvinși în ultimele 11 partide, câștigând șase dintre ele. Diseară este de așteptat ca United să joace la capacitate maximă, din moment ce pe teren vor reveni jucătorii Pogba, Mata, Bailly, Jones și Smalling.

Deși joacă în deplasare, echipa din Manchester este favorită la victorie, cu o cotă de 2,10, în timp ce gazdele au o cotă de 3,60 în eventualitatea unui succes. Click aici pentru cotele de bază de la Celta – United.

În Europa League, United nu a pierdut nici unul dintre ultimele opt meciuri jucate, adunând 6 victorii și două rezultate de egalitate. În deplasare, în acest sezon „diavolii roșii” au un palmares de două victorii, două egaluri și două înfrângeri, cu o medie de exact un singur gol pe meci. Dacă ambele echipe vor marca diseară, cota Betano pentru acest pariu este de 2,00.

Celta nu se află într-o formă foarte bună. A pierdut ultimele trei partide și a câștigat doua două din ultimele opt, în toate competițiile. Cu toate acestea, spaniolii vor încerca să obțină cât mai mult din prima semifinală europeană din istorie pe care o joacă, mai ales că în Europa League nu a pierdut nici unul din ultimele opt meciuri jucate.

Pe teren propriu spaniolii primesc de obicei gol, pentru că doar într-un singur meci din ultimele șase jucate în Spania a reușit să mențină poarta intactă.

Echipe probabile

Celta: Sergio Álvarez; Mallo, Cabral, Fontàs, Jonny; Radoja, Pablo Hernández; Aspas, Wass, Sisto; Guidetti.
Nu vor juca: Rossi, Planas

Manchester United: Romero; Valencia, Bailly, Darmian, Young; Pogba, Carrick, Herrera; Mkhitaryan, Rashford, Martial.
Nu vor juca: Shaw, Ibrahimovic, Rojo

Leave a Reply