logo-europa-league

Ce pariem azi: Lazio – FCSB și alte meciuri din Europa League

Știm deja o echipă calificată în optimile Ligii Europa: ȚSKA Moscova. De la 18:00 începe Lokomotiv – Nice, iar restul de 14 jocuri vor fi la 20:00, respectiv 22:05. FCSB va juca pe Olimpico în prima serie. Alte partide tari din rundă sunt Leipzig – Napoli, Atalanta – Dortmund sau Villarreal – Lyon. Ai multe cote mărite diseară!

Vezi toate meciurile zilei din Europa! Pariază legal pe Betano!

Lazio Roma – FCSB, 20:00

Victoria din tur a fost prima obținută de roș-albaștri în fața echipelor din Italia. Un succes important, care trebuie să fie urmat și de calificare. Pentru a merge în optimi, FCSB nu trebuie să piardă la mai mult de un gol. Singurul rezultat problematic ar putea fi 1-0, scor care ar duce meciul în prelungiri. Victoria e greu de obținut: Lazio a fost învinsă de numai 3 ori acasă, în acest sezon. Cotele sunt pe măsură: pe Betano, roș-albaștrii au 15.00 pentru asta. Egalul, și el suficient, are 6.50, în timp ce cota pentru victoria gazdelor e de numai 1.28. La calificare tot ei sunt favoriți, cu 1.50, față de 2.60 a formației lui Dică.

Pe lângă cotele cu marjă 0% pentru pariuri 1X2, alte două opțiuni au cote mărite: 5.00 pentru un gol marcat de Gnohere și 2.95 pentru peste 2,5 goluri și ambele înscriu.

Cote mărite pentru ora 20:00: Villarreal, Sporting, Zenit

Villarreal a pierdut cu 3-1 în Franța, astfel că sunt obligați să forțeze diseară. Pentru victorie, pe Betano au 1.83.

Sporting nu a avut nicio emoție cu Astana în prima manșă, victoria cu 3-1 asigurându-le calificarea. Au 1.38 diseară.

Zenitul a câștigat toate meciurile de acasă în grupele Europa League și trebuie să obțină un succes și azi pentru calificare. Celtic s-a impus cu 1-0 în tur. Pentru victorie, Zenit are 1.65.

În total, cele trei au o cotă de 4.09. Promoția de cote mărite oferă 4.75 pentru aceste selecții! În fiecare zi, pe pagina principală a site-ului Betano găsești cote mărite!

Niciun stranier nu a câștigat în tur. Ce șanse au de calificare?

Doar patru fotbaliști ne reprezintă în primăvara europeană la echipe din străinătate. Pe lângă Ștefan Radu de la Lazio, în primul meci din șaisprezecimi au fost învinse și cluburile lui Chiricheș, Moți și Keșeru. Fără Chiricheș, Napoli a pierdut cu 1-3 cu RB Leipzig, pe propriul teren. Pentru o revenire spectaculoasă, încheiată cu o calificare, italienii au cota 12! Și mai mare e cea a lui Ludogoreț, care va juca de la 22:05 la AC Milan. Formația lui Moți și Keșeru a pierdut cu 3-0 în tur, iar cota lor de calificare a ajuns la 18!

Atalanta – Dortmund, 22:05

Cel mai spectaculos meci al șaisprezecimilor a fost, săptămâna trecută, între Atalanta și Borussia Dortmund. Nemții s-au impus cu 3-2, după ce au avut 1-0 la pauză și au fost, apoi, conduși cu 2-1. Sunt toate argumentele pentru a avea un meci la fel de nebun azi. Atalanta are o medie de peste 3 goluri pe meci în Europa, Dortmund are aceeași medie în Bundesliga. Pariuri de tipul 1X2 au marjă 0% la acest meci! 2.60 pentru gazde, 3.80 pentru egal și 2.82 pentru oaspeți.

Leave a Reply