razvan lucescu

Bursa stranierilor: Razvan Lucescu bate Panathinaikos cu 4-0

Lucescu obține cea mai mare victorie de când e la PAOK. Goluri marcate de Keșeru, Buș și Răzvan Marin. Șumudică face egal cu Beșiktaș, Boloni câștigă în fața lui Rednic.

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Răzvan Lucescu. După ce etapa trecută a câștigat prima deplasare de când e la PAOK, în weekend a avut și primul derby din care iese învingător în Grecia. Cu o atmosferă senzațională în tribune, PAOK a deschis scorul în minutul 8 și a mai înscris de 3 ori în repriza a doua, păstrându-și imaculat parcursul de acasă. Lucescu e pe locul 3, la 2 puncte de lider. Etapa viitoare joacă la ultimul loc, Platanias.

Maxim pasează decisiv, Mainz ia un punct la Leipzig

Rezervă în RB Leipzig – Mainz, Alexandru Maxim a intrat pe teren în minutul 79, la 2-1. Mijlocașul ofensiv a oferit un assist doar 7 minute mai târziu, cu o centrare foarte bună din corner, Berggreen marcând pentru a stabili scorul final. În 12 meciuri, Maxim are un gol și o pasă de gol, Mainz fiind pe locul 14. Are meci cu Dortmund diseară, de la 21:30, cu Borussia Dortmund. Cotele pentru pariuri 1X2 au marjă 0%!

Keșeru ia roșu în Europa League dar înscrie în campionat

Ludogoreț s-a calificat în primăvara Europa League cu un egal la Hoffenheim, 1-1. Moți a fost integralist iar Keșeru a intrat la pauză și a fost eliminat în minutul 83. În campionatul Bulgariei, Ludogoreț a câștigat cu 2-0 la Pirin, meci în care Keșeru a deschis scorul. Atacantul are 10 goluri după 16 etape și e pe 2 în topul golgheterilor, iar Ludogoreț e lider în campionat. Alt român care a marcat din nou în Bulgaria e Sergiu Buș, pentru Levski Sofia. Buș a dat primul gol în Slavia Sofia – Levski 1-1, ajungând la 5 în 20 meciuri. Coechipierul său, Neluț Roșu, a fost rezervă. Campionatul intră în pauza de iarnă, dar Ludogoreț și Levski joacă joi și vineri în Cupa Bulgariei. Vezi aici toate meciurile!

Primul gol al sezonului pentru Răzvan Marin

Marin, titular al zecelea meci consecutiv, a înscris primul său gol din 2017-18. Mijlocașul a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, dar Standard a încasat apoi 3 goluri și s-a încheiat 3-1. Boloni l-a învins pe Rednic în campionat, 1-0, în Antwerp – Mouscron. Antwerp urcă un loc, pe 5, iar Mouscron, cu Rotariu titular, își continuă criza și ajunge pe 11, după 10 meciuri fără victorie. Chipciu și Stanciu nu au jucat la Anderlecht în înfrângerea cu Charleroi, 1-3. Răzvan Marin joacă în sferturile de finală ale Cupei Belgiei de la 21:45: Oostende – Standard.

Turcia: Șumudică rămâne pe 5, Karabuk pe ultimul loc

Kayseri a remizat cu Beșiktaș după ce a jucat în inferioritate numerică aproape o repriză. Silviu Lung și Săpunaru au fost integraliști. Toți românii de la Karabukspor au jucat în meciul de la Konya, pierdut cu 2-0. Karabuk e ultima, cu 8 puncte în 15 etape, având o formă jalnică: 7 înfrângeri consecutive. La Bursaspor, Bogdan Stancu a fost integralist în meciul cu Fenerbahce, pierdut cu 1-0. Etapa viitoare, Kayseri joacă la Akhisar, echipa lui Ioan Hora. Vezi toate meciurile rundei din Super Liga Turciei.

Ionuț Radu comite un penalty și apără altul

Portarul naționalei de tineret, titular meci de meci în Serie B la Avellino, a fost în prim plan în egalul de la Cittadella, 2-2. Mai întâi a faultat în careu la 1-1, primind gol din penalty-ul dictat. În prelungiri, însă, a adus un punct echipei apărând un al doilea penalty. Alți internaționali de tineret care au jucat în weekend sunt Pușcaș (Benevento), Andrei Radu (Aris), Vlad Dragomir (Arsenal U23) și Pașcanu (Leicester U23).

Fractură de tibie suferită de Bourceanu

În Rusia, pe un teren înghețat la Ural – Arsenal Tula, Bourceanu a ieșit accidentat după ce și-a rupt tibia. La Ural nu a jucat Bicfalvi, el accidentându-se etapa trecută. Tătărușanu (Nantes) a pierdut acasă cu 2-1 împotriva lui Nice. În Israel, Tamaș a fost schimbat în minutul 88, fiind primul meci în care nu este integralist la Hapoel Haifa. Haifa a încheiat egal la Ashdod, 1-1, și a pierdut primul loc în fața lui Hapoel Beer Sheva. Stoian a fost titular în Sassuolo – Crotone 2-1 și a ieșit în minutul 56, Ștefan Radu a jucat tot meciul Lazio – Torino 1-3. Pantilimon, Andone, Toșca și Chiricheș au fost cu toții rezerve. O veste mai bună vine din liga a doua engleză, unde Adi Popa a revenit în lot la Reading și a jucat câteva minute.

Leave a Reply