messi ronaldo real madrid barcelona

Barcelona așteaptă pasul greșit al marii rivale, Real Madrid

Cine va lua titlul în Spania? Barcelona mai are de jucat 5 partide și are un program mai ușor față de Real Madrid, care dispută încă 6 meciuri până la căderea cortinei în La Liga.

Real Madrid are prima șansă la titlu

Este timpul să uităm de El Clasico pentru că deja de azi continuă bătălia crâncenă pentru trofeul suprem al campionatului spaniol. Marile rivale, Barcelona și Real, au câte 75 de puncte, blaugrana fiind momentan în frunte. Echipa lui Luis Enrique are un golaveraj superior, un bilanț direct mai bun, dar și un meci în plus jucat față de madrileni. Astfel, Real Madrid are prima șansă la câștigarea titlului în acest sezon.

Pe Betano.com Real Madrid are 1.50 la câștigarea Primera Division, iar Barcelona 2.50 

Program mai lejer pentru Barcelona

Barcelona are un program mai ușor decât galacticii, dar și o problemă mare: nu depinde numai de jocurile ei. Catalanii joacă azi pe Nou Camp un meci relativ ușor cu Osasuna, în timp ce Real Madrid mai are 3 partide grele, cu Valencia, Sevilla și restanța cu semifinalista din Europa League – Celta Vigo, iar astăzi joacă pe terenul lui Florin Andone, ultimul fiind anunțat titular.

Toate meciurile din Spania sunt LIVE pe Betano.com. Programul partidelor din La Liga transmise azi este aici.

Până la ultimul fluier din Primera, Barcelona nu mai are de jucat nici un meci într-o altă competiție, finala Cupei Regelui fiind programată pe 27 mai. Real Madrid, însă, își poate complica existența în meciurile din semifinalele Ligii Campionilor, care au loc între etapele 35 și 37 ale campionatului spaniol. Vom vedea în ce dispoziție vor fi băieții lui Zinedine Zidane după aceste confruntări cu concitadina Atletico.

Real Madrid și Juventus Torino, șanse egale la câștigarea Ligii Campionilor, pentru a paria acum, click aici

Messi peste Ronaldo

În acest sezon nu există dubii, Leo Messi i-a luat fața lui CR7 în clasamentul golgheterilor din Liga Campionilor și La Liga, cotele lui Messi pentru adjudecarea titlului de golgheter în aceste competiții nemaifiind atrăgătoare nici pentru acei pariori care merg întotdeauna la sigur.

Programul rivalelor în La Liga

BARCELONA – 75 puncte:

Osasuna (A) – Astăzi, 20.30 LINK COTE MECI
Espanol (D) – 29 aprilie, 21.45
Villarreal (A) – 6 mai, 19.30
Las Palmas (D) – 14 mai
Eibar (A) – 21 mai

REAL MADRID – 75 puncte:

La Coruna (D) – Astăzi, 22.30 LINK COTE MECI
Valencia (A) – 29 aprilie, 17.15
Granada (D) – 6 mai, 21.45
Sevilla (A) – 14 mai
Malaga (D) – 21 mai
Celta Vigo (D) – restanță, data nu e stabilită

Leave a Reply