astra copenhaga liga campionilor

Astra Giurgiu, egal cu FC Copenhaga în Liga Campionilor


Astra Giurgiu a terminat la egalitate, 1-1, la debutul în Liga Campionilor, miercuri seară, în meciul jucat acasă cu FC Copenhaga, în prima manșă din turul al treilea preliminar al competiției.

Golurile au fost marcate de Filipe Teixeira (minutul 7), respectiv Thomas Delaney (minutul 64). În acest meci a debutat pentru Astra și Cristian Săpunaru.

Filipe Teixeira a deschis scorul cu un șut din careul, după pasa lui Boudjemaa, la o fază aparent normală de joc, care nu anunța nimic.

Giurgiuvenii au pierdut posesia în repriza a doua, ceea ce a adus și la golul egalării.

Manșa secundă se va juca pe 2 august la Copenhaga.

Nu a fost cel mai bun rezultat obținut acasă. Astra a jucat precaut, a făcut un joc defensiv, dar în retur va trebui să meargă și să joace un fotbal mai bun, de care este capabilă.

FC Copehnaga a dovedit mai multă maturitate, având în vedere experiența cupelor europene. Danezii au câțiva jucători masivi, însă per total este o echipă destul de rigidă. Astra poate plus în retur prin tehnicitate.

Rămâne de văzut cum va gestiona Astra și aspectul fizic, un capitol la care a părut că a fost depășită, mai ales în partea a doua a jocului.

Astra Giurgiu: 1. Silviu Lung jr — 32. Kristi Vangjeli, 2. Geraldo Alves, 4. Fabricio, 13. Junior Morais (căpitan) — 8. Takayuki Seto (91. William de Amorim, 72), 20. Florin Lovin — 24. Damien Boudjemaa (22. Cristian Săpunaru, 60), 23. Fernando Boldrin, 80. Filipe Teixeira — 21. Daniel Niculae (11. Daniel Florea, 90+2).

FC Copenhaga: 31. Robin Olsen — 22. Peter Ankersen, 5. Erik Johansson, 25. Mathias Joergensen, 3. Ludwig Augustinsson — 7. Benjamin Verbic (32. Danny Amankwaa, 81), 8. Thomas Delaney, 6. William Kvist, 24. Youssef Toutouh (33. Rasmus Falk, 61) — 19. Federico Santander, 11. Andreas Cornelius.

Pariază pe Liga 1

Leave a Reply