astra giurgiu liga 1

Meciuri importante pentru CFR Cluj și Astra în Liga 1

CFR Cluj și Astra Giurgiu joacă diseară partide importante în lupta pentru playoff, în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

Partidele din Liga 1 au pe Betano peste 170 de tipuri de pariuri. Vezi toate cotele meciurilor din Liga 1, pe Betano.

CFR se află pe locul 6, cu 37 de puncte, iar Astra pe locul 7, cu 35 de puncte, dar cu un meci mai puțin. În playoff se vor califica primele șase echipe din sezonul regulat, iar lupta pentru ultimele poziții peste acerbă.

Deocamdată Dinamo (locul 5) a scăpat de emoții grație victoriei din ultima etapă, dar Astra și CFR pândesc din spate. Ardelenii joacă diseară, de la ora 20:30, pe terenul celor de la Iași, și sunt neînvinși în Liga 1 în 2017, cu un egal și două victorii.

Antrenorul Vasile Miriuță a declarat înainte de meci că echipa este la mâna ei pentru a ajunge în playoff, iar la Iași se merge la victorie.  CFR are cota de 1,80 pentru victorie, diseară. CSMS Iași a obținut doar 1 punct din ultimele două partide și este conștientă de superioritatea adversarului.

Astra Giurgiu va merge la Chiajna diseară, de la ora 18:00. Echipa a jucat foarte bine în Europa League și dorește să își continue traseul în Liga 1, în playoff. Se va lovi de opoziția Concordiei, care a anuțat deja că se va lupta pentru victorie.

Astra are o cotă de aproape 2,00 la victorie, pe Betano.

Leave a Reply