eurovision betano pariuri

Trăiește spectacolul mai intens! Secțiune specială pentru Eurovision, pe Betano

Casa de pariuri online Betano.com nu se axează doar pe oferta bogată de evenimente sportive, ci și pe divertisment în general. De aceea, concursul Eurovision este reprezentat pe site printr-o secțiune specială, în cadrul căreia membrii Betano pot găsi tipuri de pariuri interesante. Traieste mai intens Eurovision-ul din 2017!

Sunt peste 100 de pariuri speciale pentru Eurovision, majoritatea fiind legate de participarea României.

Fanii muzicii din România pot găsi țara noastră bine reprezentată în cadrul ofertei Betano.com pentru Eurovision, nu doar pentru finală, ci chiar din faza semifinalelor concursului. România participă în Semifinala 2, care are loc pe 11 mai 2017. Țara noastră are șansa a treia să câștige semifinala, conform Betano.com. Dacă pariezi 100 de lei ca România să câștige semifinala, poți câștiga 700 de lei pe Betano.com.

România are o melodie foarte bună, iar calificarea în finala Eurovision nu ar trebui să fie ratată. Betano.com oferă cota de 1,15 ca țara noastră să ajungă în finală. Se poate paria, de asemenea, și pe prezența în finală a altor țări, cum ar fi Elveția, Olanda, Norvegia, Danemarca, Irlanda, Austria etc.

În ceea ce privește cealaltă semifinală, Semifinala 1, cele mai mari șanse de câștig le au Suedia, Portugalia și Armenia, cu o cotă de 4,00 (cine pariază 100 de lei va câștiga 400 de lei, în cazul în care este ghicită țara câștigîtoare a Semifinalei 1).

Betano.com oferă Italiei cele mai mari șanse la trofeul Eurovision 2017, în marea finală, cu cota de 1,70. Bulgaria are șansa a doua (cota 8,00), urmată de Suedia (cota 10,00).

România, a șasea șansă la trofeu

În finală, calitatea melodiei din România a făcut ca țara noastră să aibă a șasea șansă la trofeu (cota 25,00), la egalitate cu Australia. De asemenea, România are cota de 4,50 pentru a se clasa în Top 4 la finalul Eurovision, fiind una dintre favorite în acest sens și cota de 1,80 pentru a încheia în Top 10.

România, în duel cu alte țări

Una dintre cele mai interesante opțiuni de pariere pe Betano.com pentru România este cea a duelurilor directe cu alte țări. Se poate miza pe clasara superioară în finală a României față de adversari precum Ungaria, Franța, Moldova, Bulgaria sau Grecia. Fiecare duel are cota sa, de exemplu România are cota de 1,75 pentru a încheia Eurovision 2017 mai bine plasată decât Ungaria.

Unde se va plasa România în finală?

Betano.com oferă cote și pentru poziția finală a României la Eurovision 2017. Iată-le mai jos pe toate:
Locul 1 – cota 25,00
Locurile 2-4 – cota 2,50
Locurile 5-10 – cota 2,75
Locurile 11-15 – cota 4,00
De la locul 16 în jos – cota 8,00
Nu se califică din semifinale – cota 5,50